RED CARPET

Glumice i manekenke kao vile iz bajki

Valentino na party-u okupio svjetsku modnu kremu

Valentino Garavani bio je domaćin ekskluzivnog Fairy Love bala, kojega je pohodila cijela plejada poznatih glumica, modela, urednica i trendseterica, koje su posjetile i ranije održanu couture reviju kuće Valentino.

Njegova muza, 28-ogodišnja glumica Anne Hathaway, pojavila se bajkovitoj bijeloj haljini kuće Valentino s umetnutim volanima posutim Swarovski kristalima. Kako bi što vjerodostojnije dočarala vilinsku tematiku, u kosu je umetnula rajf s kristalnim cvjetovima. Natalia Vodianova je izgledala poput haute couture Crvenkapice, odjevena u raskošnu haljinu u tipičnoj Valentino crvenoj nijansi. Doza dramatičnosti postignuta je s crvenim velom, tijarom i umjetnom pletenicom koja joj je sezala sve do struka.

Ostale uzvanice su pristigle u manje-više decentnom izdanju. Julia Reiston Roitfeld je bila prelijepa u jednostavnoj bijeloj haljini u kombinaciji svile i šifona, dok je njezina majka, Carine ipak bila mrvicu ekscentričnija te je odjenula haute couture kreaciju kuće Givenchy.

Olivia Palermo, Bianca Brandolini d'Adda i stilistica Caroline Sieber također su odabrale nježne tonove, dok je neponovljiva Daphne Guinness, ostala dosljedna svom specifičnom modnom izričaju te se pojavila u šarenom kimonu Alexandera McQueena.

 

Koja dama je vaš favorit?

photo: reddot/splash

Objavljeno: 07.07.2011. u 18:17

VIDEO

Komentari

Queen_Dz

Queen_Dz

08.07.2011. 18:24

Julia Roitfeld i Palermo
Paris_and_Pearls

Paris_and_Pearls

07.07.2011. 19:41

Anne mi je totalni promasaj. Nisam sigurna je li problem u make upu ili joj ta haljina nije stajala ali los mi je sveukupan dojam. S druge strane, Caroline mi je bomboncic!

Broj komentara: 2

Prikazani od 2. do 1.

*  

IZ RUBRIKE