DNA

DNA
Mladi ilustratori, iako s pomno razrađenom vizijom i stilom, predani i beskrajno talentirani, rijetko dobiju priliku svoje radove izložiti na zidovima neke od galerija ili muzeja. Uvjereni kako bi njihove ilustracije zasigurno osvojile naklonost mnogobrojne publike, kada bi negdje bile prezentirane, odlučili smo talentiranim ilustratorima pružiti jedinstvenu priliku da svoje radove predstave u sklopu naše virtualne izložbe. Njihovi radovi mogu postati i dijelom vaše svakodnevice jer ih, u vidu wallpapera, možete preuzeti na svoja računala te im se diviti kada vas svakog jutra dočekaju na zaslonu. Virtualna izložba prva je faza projekta DNA, a finale projekta kulminirat će velikom zajedničkom izložbom u organizaciji portala FASHION.HR u suradnji s Beck's pivom koje dugi niz godina podržava, ali i okuplja domaću umjetničku i dizajnersku scenu. Senzibilitet ovog poznatog brenda savršeno se tako kroz godine nadopunjavao s onim street artista, dizajnera, ilustratora i ostalih mladih talenata, stoga je i sudjelovanje u projektu DNA predstavilo prirodan spoj te nastavak njegovanja kreativnog pogleda na svijet upisanog u svaku poru Beck's piva.
 • by Lovro Škiljić
  "Prije malo više od godinu dana, moja djevojka i ja udomili smo psa, mješanku Tildu. Iako se ponekad čini da Tilda šeta nas, svakodnevne zajedničke šetnje postale su nam najdraži dio dana, pogotovo sada kada je krenulo lijepo proljetno vrijeme. Pustio sam si novi album skupine Casanovas in Heat i pustio mašti na volju." (Lovro Škiljić)
 • by BooBoo Tannenbaum
 • by Hana Tintor
  "Pila sam kavu, slušala 'Harry Potter and Deathly Hallows' i duhom bila potpuno odsutna, vjerojatno. Mislim da će se svi (ili bar većina) crtača složiti sa mnom kad kažem da je najveći gušt imati potpunu slobodu u radu, što je i ovdje slučaj. Tako da sam se opustila, mozak na pašu i eto što je ispalo." (Hana Tintor)
 • by BooBoo Tannenbaum
  "Fascinirana sam prirodom općenito, ali taj makeover koji se prirodi desi sa snijegom je nenadmašan. Oduvijek zamišljam da postoji ta divna gospođa koja, zahuktana, vehementno juri nebom i ostavlja za sobom gola stabla, snijeg i vjetar pa sam to i nacrtala. Uz naravno, Anušku i mene u zimskoj šetnji, to je uvijek obavezan element." (BooBoo Tannenbaum)
 • by Silvio Ivkić
  "Pokušao sam vizualizirati svoj kreativni, stvaralački proces. Vjerujem da je svaki kreativac i umjetnik kroz svoj rad oblikovao vlastitu viziju ljepote te da je ona vrlo subjektivna kategorija. Kroz tu se viziju ocrtavaju svjesni i nesvjesni utjecaji ljudi čiji rad pratim. Tako se i na ovoj ilustraciji mogu naći osobe, ideje, vizualna rješenja i objekti koji me inspiriraju i s kojima u glavi svakodnevno stvaram. Naglasak sam stavio na ruke jer sve što radim, od ilustracije do make up-a ili dizajna radim upravo - rukama." (Silvio Ivkić) 

vrh stranice
p p