KOSA

Najbolje Severinine frizure

Što je sve nosila kraljica estrade?

Severina je oduvijek imala nevjerojatnu mogućnost transformacije i povratka na scenu kada bi je svi otpisali. Neki će njen uspjeh pripisati dobroj strategiji, a drugi neospornom talentu, ali u koju god skupinu spadali morate priznati kako Sevka drma estradu onako kako to nitko drugi ne može.

Kratka kosa


Severina je šokirala mnoge ošišavši svoju dugu kosu na kratko. Pošto se nije odlučila za muškobanjastu frizuru, nego za ženstvenu s nešto duljim pramenovima koji i dalje omogućuju eksperimente nije izgubila na seksepilu.

Sleek crna kosa


Faza u kojoj se Sevka furala na Angelinu Jolie, sadržavala je crnu kosu i duge ekstenzije. Styling je postao pročišćeniji uglavnom od bazičnih boja, crne i bijele. 

Prije dva dana , Seve je pokazala izvrstan "sleek look". Kosa je nijansirana u boju čokolade s ekstenzijama koje sežu do ramena. Bronlani ten, izvrstan make up i jedan od njenih najboljih look-ova u zadnje vrijeme. 

Kovrčavi bob


Rijetko koja poznata Hrvatica je odoljela šišanju na bob prije nekoliko sezona. Umjesto strogog oblika i ravne kose, Severina se odlučila za kovrčavu i romantičnu verziju.

Ležerna pletenica


Velike haljine ne trpe velike frizure i Severina to dobro zna! Uz plavu večernju toaletu indigo boje nosila j pomno ispletenu, lagano raščupanu pletenicu koja pada na ramena i izbjegla zamku u koju padaju i mnogo iskusnije dame na crvenom tepihu.

Visoki rep


Kako Seve oduzima dah? Svjetlucavom haljinom od ELFS-a i jednostavnim visokim repom sa trendy šiškama koji na Story Partyu prije nekoliko godina nije imao konkurenciju.

Ležerni uvojci


Severina je oduzimala dah kada se nedavno pojavila od glave do pete u Pradi, ali i s prekrasnim ljetnim kovrčama. Poznata pjevačica s njima izgleda začuđujuće mladoliko i svježe i voljeli bismo je češće viđati u ovakvom izdanju.

B.K.

foto: Jelena Balić, Pixsell, jutarnji.hr

Objavljeno: 29.06.2011. u 15:04

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p