KOSA

Plavuše su hit sezone

Ovo su dame koje se jako dobro zabavljaju sa svojim novim bojama kose
Prošla jesen bila je rezervirana za crvenokose, a s dolaskom toplih proljetnih dana poznate su se glumice, pjevačice i modeli zaželjeli promjene te se počeli vraćati u svjetlije tonove, mahom odabirući plave boje za kosu. Raspon od toplih medenih tonova do platinum plavih nijansi tako će obilježiti ovu sezonu, a kojoj poznatoj dami je bolje pošla za rukom promjena imidža, prepuštamo vama na ocjenu.


Emma Stone odrekla se svoje bakreno crvene kose te se ovog proljeća vratila na plavu boju po kojoj smo ju i pamtili od trenutka kada se prvi puta našla pod svjetlima reflektora. Iako mnogi žale za njenim vatrenim velnama, nesumnjivo je kako će se Emma nakon željene plave kose ponovno zaželjeti eksperimenta.


Olivia Wilde druga je u nizu hollywoodskih glumica koja se ove sezone odlučila na promjenu, a nju je djelomično uvjetovala Olivijina nova filmska uloga. Čokoladno smeđu nijansu glumica je zamijenila toplom bojom meda, koja joj također vrlo dobro pristaje.


Mlada hollywoodska nada, 14-godišnja Elle Fanning također se podvrgava beauty tretmanima kako bi se što bolje prilagodila ulozi, a nakon "odrađene" crvene faze, ovu stylish slatkicu ponovno viđamo s prepoznatljivim, dugim žutim pramenovima.


Od svih dama koje su napravile tranziciju u plave tonove, daleko najviše je zapanjila pojava Crystal Renn na jednom eventu s platinum blond frizurom i k tome u istom stilu izbijeljenim obrvama. Isko prirodna crnka, Crystal je očito procijenila kako može isfurati ovako drastičan look, a je li joj to pošlo za rukom procijenite sami.


Beyonce ovih dana ima pune ruke posla oko svoje djevojčice Blue Ivy, no zgodna mama svejedno pronađe vremena otići kod frizera i ukrotiti svoju bujnu kosu. Osim što već godinu dana postupno prelazi u plavu boju, pjevačica je za posljednjeg izlaska s kćerkom pokazala dodatnih nekoliko tonova svjetliju kosu, popraćenu trendy šiškicama.


Kate Moss vječna je plavuša, stoga nema puno dileme da ćemo ju u skorijoj budućnosti potencijalno viđati i s nekom drugom bojom kose. Ipak, slavni supermodel kontinuitet održava redovitim posjetima frizerskim stilistima, koji su joj ovog mjeseca gornje pramenove posvijetlili za nekoliko tonova, ostavljajući one donje u boji meda te izrast u njegovom prirodnom tonu.


Gwyneth Paltrow najveća je klasičarka među ovim damama te se čini kako boju kose nije mijenjala sto godina. Iako je ostala u domeni plave, Gwinnie je svoju boju ovih dana pretvorila u plavi ombre, koji iz svijetlijeg tona pri dnu prelazi u tamniji.

Koja je poznata dama po vašem mišljenju napravila pun pogodak obojivši kosu u plavo?


H.B.
Photo: Profimedia

Objavljeno: 17.04.2012. u 17:32
Tagovi: trendovi u kosi

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p