Nastavi

JUBILARNA OBLJETNICA

Prije točno 10 godina, na portalu FASHION.HR, objavljenja je prva vijest! Od tada za vas smo napisali više od 20.000 vijesti, portal je prošao 4 redizajna, a broj čitatelja svaki je mjesec rastao. Hvala vam što ste s nama,Vaš FASHION.HR tim
MODELI

Hrvatska naslovnica Grazie

Editorijal hrvatske modne produkcije odabran za 'cover' Grazie

Vrlo rijetko se dogodi da hrvatska modna produkcija nekog editorijala toliko dobro realizira cijeli projekt da ga inozemna centrala odobri kao 'cover'. Upravo to je realizirala sjajna ekipa na čelu s fotografkinjom Berislavom Picek i stilisticom Koraljkom Brkušić. Naslovna stranica novog broja magazina Grazia njihovo je djelo, a model je Antonija Topić, djevojka agencije Talia Model.

Antonija je bila zvijezda najavne kampanje za magazin Gala Style, zaštitno lice kolekcije Ivice Skoke, nosila revije Amarie, Boudoir, Envy Room, Linee Exclusive, Roberta Severa i modne kuće Mak. Snimila je editorijal za talijanski magazin Vogue Sposa, slovensku Modnu Janu, Cosmopolitan, Gloss i noge druge. Također je u Grčkoj nosila nekoliko modnih revija, te snimala kataloge. Antonija trenutno živi na relaciji Zagreb-Milano-Hamburg-London, a držimo joj fige jer joj se smiješi i odlazak u New York!

 

T.B.

Objavljeno: 20.05.2009. u 11:23

Kako napraviti trendi punđe?

Komentari

Trenutno nema komentara

*  

IZ RUBRIKE