GASTRO

Otkrijte novi meni Bistroa Apetit

Executive Chef Teo Ivanišević predstavlja novi meni
Bistro Apetit zimski meni
J
edan od najboljih zagrebačkih, ali i hrvatskih restorana, Bistro Apetit, od ovog tjedna ima novi, zimski meni kojeg odlikuje sezonalnost namirnica i inovativnost u njihovoj pripremi i obradi.

Executive Chef Teo Ivanišević promislio ga je do najsitnijih detalja, a iz raskošne ponude izdvaja sarmu, tradicionalnu, ali opet drugačiju u pripremi i prezentaciji, posluženu na sušenom rebru s dimljenim vrhnjem i domaćim kukuruznim kruhom. Osim sarme, od tradicionalnih okusa poigrao se još i s štrudelom od bundeve, tačkrlima s dunjom…

Bistro Apetit zimski meni
Bistro Apetit zimski meni
„Glavnu razlikovnost ovog menija čine namirnice, jer ga uvijek slažem da bude sezonski. Sve je malo teže, kaloričnije i tmurnije u bojama. Sve što je na meniju i ja osobno volim jesti tako da kroz svaki osmišljeni slijed izražavam sebe, svoju kreativnost i svoj ukus“, objasnio je Teo.

Osim novog menija, sve goste očekuje i nova, obogaćena vinska karta našeg sommeliera Ivice Verića, koja broji preko 200 etiketa.

Bistro Apetit zimski meni
Bistro Apetit zimski meni
Objavljeno: 06.02.2017. u 11:13
Tagovi: Bistro Apetit

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p