KULTURA

Nedjeljna filmska preporuka

Što pogledati danas?
Shaun of the Dead
Našu će današnju filmsku preporuku voljeti ljubitelji ne previše ozbiljnih zombie filmova, no i svi oni koji ne pristaju na još jednu lepršavu romantičnu komediju već od svog filma zahtijevaju pametan scenarij i neočekivane zaplete.

Ako ste se pronašli u nekom od ovih opisa,  pripremite kokice ili štogod slatko, udobno se smjestite, sami ili u društvu te odlutajte na sat-dva i potpuno zaboravite da je sutra ponedjeljak.


Romantična komedija neočekivanog, uvrnutog zapleta. Ovako bi otprilike zvučao šturi opis filma The One I Love. Naime, Ethan i Sophie pokušavaju spasiti svoj brak tako što odlaze na vikend izlet no bizarne okolnosti romantične planove pretvaraju u putovanje ispunjeno preispitivanjem njihove veze i budućnosti.


Shaun of the Dead spaja satiru i elemente horora u simpatičan zombie film kojeg prati opis britanskog hit filma. Radi se o momku koji monotoniju svoje svakodnevice pokušava razbiti time što želi pridobiti natrag bivšu djevojku, pomiriti se s majkom, a usput se bori sa zombijima.


M.M.
Foto: IMDb
Objavljeno: 19.03.2017. u 00:00
Tagovi: film

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p