Nastavi

ROĐENDANSKA ČESTITKA

Sretan 10. rođendan portalu FASHION.HR želi PIMP MY PUMP.
HRVATSKA MODA

Moda za odvažne dame

Capsule kolekcija hrvatskog branda VAIN

Mladi hrvatski brand VAIN najavljuje capsule kolekciju koja će se ove jeseni naći u zagrebačkom ROBA Storeu (Preradovićeva 34). FIT4FLASH kolekcija sastoji se od nekoliko bazičnih odjevnih komada koji utjelovljuju sportsku eleganciju s prigodnom dozom glamura.

Ponovno popularne bomber jakne dolaze u futurističkoj srebrnoj, klasičnoj crnoj i zavodljivoj čipki. Male crne haljine kao klasik ženske garderobe u novoj su kolekciji dobile moderan twist s umecima od kože i mreže.

Dame koje preferiraju seksepilne modele oduševit će mala bijela haljina koja zavodi velikim izrezom na leđima. Ljubiteljice kože poželjet će odličan kožni top koji savršeno pristaje u dnevnim i večernjim varijantama.

Na snimanju VAIN capsule kolekcije FIT4FLASH sudjelovala je kreativna krema hrvatske modne industrije predvođena fotografom i autorom modnog koncepta Mladenom Šarićem.

Hrvatske top modele iz zadarske agencije Colors Model Management - Tamaru Pernar i Helenu Babić šminkao je make-up artist Saša Joković, dok je kosu uređivala stilistica Milena Maršić iz salona Glamour. Cijela je kampanja nastala u produkciji Studija PLOHA, odgovornog i za promotivni video kampanje.

 

Photo: Mladen Šarić

 

Objavljeno: 29.08.2013. u 14:00

Kako napraviti savršeni rep?

Komentari

Trenutno nema komentara

*  

IZ RUBRIKE