HRVATSKA MODA

Što je za sezonu jesen/zima 2013./2014. osmislio eNVy room?

Lookbook popularnog dizajnerskog dua potpisuje Šime Eškinja
eNVy room je u suradnji sa Šimom Eškinjom razvio lookbook za kolekciju jesen/zima 2013/14, i to na dan njezinog predstavljanja na Perwoll Fashion.hr-u, čiji je backstage odlično poslužio za lokaciju snimanja, dok su Talia modeli koji su angažirani za reviju ujedno i lica novog eNVy room lookbooka. Sanja Agić iz Illamasque potpisuje šminku, a Salon Teuta za Kevin.Murphy frizuru.

Hiperženstvena kolekcija naišla je na dobrodošlicu kako kod modne publike, tako i kod kritike. Sofisticirana klasika, senzualnost i romantika osnovne su dojmovne odrednice kolekcije koja obiluje čipkom, satenom i muslinom. U okviru kolekcije predstavljene su i majice koje je eNVy room dizajnirao u sklopu Dove kampanje u kojoj se pozitivnim porukama Dove odlučio suprostaviti negativnim oglasima za žene.

Lajtmotiv kolekcije su zvijezde, realizirane u krupnom printu na majicama ili su pak rasute po crnom muslinu, asocirajući na noćno, zvjezdano nebo. Uz zvijezde kolekciju krase čipkaste aplikacije cvijeća koje su kombinirane s lepršavim muslinima. Osnovni kolorit kolecije čine bijela, crna, siva, boja pudera i koraljno crvena. Nova kolekcija donosi 5 novih vjenčanica među kojima je prikazan jedan nekonvencionalni vjenčani model s čipkastim hlačama.


Photo: Šime Eškinja
Make up: Sanja Agić/Illamasqua
Frizura: Salon Teuta za Kevin.Murphy

Objavljeno: 23.03.2013. u 18:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p