HRVATSKA MODA

Tjedni pregled domaćih modnih blogova

Carine je ipak glavna tema kuloarskih šuškanja

Ovog tjedna nas je šokirala vijest kako je Carine Roitfeld, urednica u francuskom izdanju Vogue-a odlučila otići/dobila otkaz. Što je prava istina, vrijeme će pokazati, a niti naša blogerska scena nije imuna na odlazak ove divlje i tamne dame koja je harala modnom industrijom kroz provokaciju i tamne misli u kojima je uvijek inzistirala na visokoj estetici.

Blogerice koje stoje iza STYLE&COFFEE odlučile su odabrati neke od najboljih editorijala popularne  urednice čime su joj odale počast za sve ono što je prolongirala kroz francusko izdanje modne Biblije. Osim Carine, Tina i Lea Bačić izabrale su svoj IT komad kojeg obožavaju. Malena torbica ukrašena aplikacijama kao da je stvorena za božićno darivanje pravih fashionistica.

Kad već pišemo o željenom asesoaru, blog MISSLIKEY donosi neke od najboljih opcija za hladne dane - od štikli, među kojima obožavamo model MARY JANE, kao i šeširi širokog oboda koji će upotpuniti styling svake romantičarke.

Gospođica Martek, koja stoji iza bloga ENCHANTED GARDENS, izrazila je svoju opsesiju zanimljivim „metal" ukrasima u kojima je dočarala atmosferu prave „groupie" djevojke. Osim što Matea odlično izgleda, možete se slobodno inspirirati njenim stilom i smislom za kombiniranje skoro pa nespojivih komada.

Ovaj tjedan vam donosimo vijest s bloga kojeg vam nismo još prezentirali kroz našu tjednu rubriku - blog CHOCOHOLIC oduševio nas je svojim fotografijama u kojima najavljuje određena zanimljiva događanja, poput Revije i izložbe odjeće i modnih dodataka sudionika projekta Modni Alter Ego koji će se održati u Splitu.

                   

Marko Banjavčić

Photo: preuzete s blogova

Objavljeno: 22.12.2010. u 10:03

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p