MODA

Jedinstvene Police sunčane naočale za sve ljubitelje futurističkog looka

„Flow“ maska aviator oblika izdvaja se inovativnom strukturom i ravnim lećama

Moderni identitet revolucionarnog koncepta glavno je obilježje Police kolekcije sunčanih naočala za 2017. godinu, koja na prvi pogled osvaja jedinstvenim modelima nekonvencionalnog looka. 

Originalan dizajn idealno dočarava nepogrešiv osjećaj za stil novog kreativnog direktora, Enrica Furlana, koji je svoje impresivno iskustvo u modnoj industriji pretočio u nove Police modele, uz njegovanje tradicionalne talijanske kvalitete i vrhunskog stila. Furlanov utjecaj posebno dolazi do izražaja kod modela s ultra-ravnim lećama, koji su kombinirani s klasičnim okvirima i ručkicama izrađenima od modernih, otpornih materijala, te već prepoznati kao vodeći trend nove sezone.


Futuristički duh kolekcije savršeno je dočaran kroz impresivnu kampanju za 2017., u kojoj je glavna uloga četvrtu godinu zaredom pripala zvijezdi svjetskog nogometa, Neymaru Jr-u. U novoj Police kolekciji posebno se izdvaja inovativna linija FLOW kod koje je apsolutna zvijezda prednji dio okvira u aviator obliku, izrađen od ravne, sjajne maske. Ovaj predimenzionirani model sigurno će privlačiti poglede i intenzivnim plavim, srebrnim i zlatnim nijansama u kojima je maska dostupna, dok će fleksibilne ručkice od ultra-tankog metala svakom nositelju osigurati maksimalnu udobnost. Odvažite se biti drugačiji i prigrlite buntovan duh nove Police kolekcije koja će savršeno upotpuniti vaš stil daškom suvremenih trendova.

Cijena Police Flow modela je 1.120 kn, a prodajna mjesta su Optike Anda.

Foto: PR
Objavljeno: 20.02.2017. u 13:49

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p