MODNI DODACI

Ray-Ban naočale kao modni dodatak i najbolja zaštita za vaše oči

Vječne Ray-Ban naočale
Ray-ban naočaleDobar odabir sunčanih naočala podrazumijeva u prvom redu kvalitetan vid bez napora i zaštitu očiju od štetnog djelovanja UV zraka, a Ray-Ban se pobrinuo ponuditi liniju koja će kvalitetnim sunčanim naočalnim lećama zaštiti vaše oči, ali i modelima pomoći da svaki vaš dnevni styling izgleda još bolje.

Jeftina replika sunčanih naočala vrlo je opasna igra kada je u pitanju zdravlje vaših očiju. Većina ljudi na sunčane naočale gleda kao na modni dodatak, ali ne i kao na sredstvo brige o vlastitom zdravlju, u ovom slučaju brige za vlastiti vid. Bitna nam je boja, okvir, ali ne i jesmo li time učinili dobro ili loše za svoje oči.

Nekvalitetne sunčane naočale štete našem vidu prvenstveno jer nam se oči kroz nekvalitetna stakla dodatno naprežu, a sučeve zrake slobodno prodiru kroz takva stakla oštećujući površinu kao i dublje strukture oka, leću i makulu.

Dobar odabir sunčanih naočala podrazumijeva u prvom redu kvalitetan vid bez napora i zaštitu očiju od štetnog djelovanja UV zraka. Ray-Ban sunčane naočale daju vam i kvalitetu i zaštitu, ali i savršen modni dodatak. Ovog proljeća i ljeta zasigurno ćemo ih viđati na ulicama. Ray-Ban za ovo je proljeće i ljeto izbacio reinterpretirane klasike.
Ray-ban naočalePronađite svog favorita među modelima koji će savršeno zaokružiti svaki stil. Potpuno metalnim okvirima i modelima s dvostrukim mostom pridružuje se skroz nova legenda: Ja-Jo. Uokvirite svaki glazbeni trenutak ovog ljeta novim modelom naočala, koji smo nazvali Ja-Jo. Ovi iznimno veliki okrugli okviri bude sjećanja na duh ‘60-ih. Dodajte tome malo boje i zaokružite svoj festivalski look – leće ispranih nijansi pravi su podsjetnik na festivalske velikane. Model je, naravno, dostupan i u sunčanoj i u dioptrijskoj varijanti, kako biste svaku prigodu mogli obogatiti svojom osobnom notom.
Ray-ban naočalePredvodite najpopularnije trendove ove sezone noseći novi Ray-Ban Round Double Bridge. Ovaj acetatni model sada ima elegantan metalni most i dostupan je u nizu atraktivnih boja. Odaberite zaigranu varijantu s kombinacijom žutog okvira i zelenih odnosno plavih gradualnih leća – savršeno za svaki party na ulicama vašeg grada. Ili krenite suzdržanijim smjerom uz klasični crni okvir sa zelenim lećama.
Ray-ban naočaleNoviteti ove sezone nisu samo potpuno novi okviri. Za proljeće i ljeto 2017. Ray-Ban je reinterpretirao neke od svojih klasika, prenoseći ih iz arhiva izravno u sadašnjost, uz pomoć novih boja, leća i neočekivanih završnih obrada. Započnimo tamo gdje je sve počelo: s modelom Aviator. Pronaći ćete ga u novom izdanju u dioptrijskoj i sunčanoj varijanti, u kombinaciji mekanih pastelnih gradualnih nijansi leća s poliranim brončanim okvirima. Čisti Ray-Ban, u novom izdanju.
Ray-ban naočaleU međuvremenu je preporođen i legendarni Ray-Ban Club Round. Sada ga krase potpuno novi okviri od pravog drva i leće u potpuno novim bojama. Mekani gumeni sloj na okvirima i vrhunske polarizirajuće leće daju ovom modelu dašak boemskog cool duha u kombinaciji s naprednim tehničkim rješenjima. Možete se odlučiti i za neke od zrcalnih gradualnih leća u duginim nijansama – od zelene preko ljubičaste do plave – koje će lijepo zaokružiti vašu omiljenu kombinaciju.

Osvježite svoj stil ovog proljeća uz Ray-Ban. Od reinterpretiranih klasika do chic novih modela, nosite proslavljeni dizajn na svoj način. Prateći duh marke Ray-Ban, i vi možete izgledati kao legenda i usput se pobrinuti da vaše oči dobiju najbolju zaštitu.
Objavljeno: 27.03.2017. u 13:47
Tagovi: Ray-Ban

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p