PRET A CITY

Pret-a-city: Fashion Week Zagreb

Modna ekipa je totalno u trendu!
Moramo priznati kako nas je u tri dana trajanja Fashion Weeka Zagreb modna publika puno više oduševila od revija koje smo imali prilike vidjeti. Naravno da je bilo i odličnih kolekcija ili barem dobrih komada unutar nečije kolekcije, no posjetitelji su bili puno originalniji i zanimljiviji od samih kolekcija dizajnera.

Opće je poznato da Hrvatice i Hrvati jako vole trendove, a najbolje mjesto za pokazati kako ih kombiniraju i nose su naravno modne manifestacije.

Blogerice su blistale u trendy kombinacijama preko kojih je većina nosila bundice od lažnog krzna, a od hladnoće su se zaštitile kožnim rukavicama i šeširima mekanih oboda.

Trend koji definitivno dominira je i dalje spajanje jako modernih i neobičnih komada sa nekim retro detaljem. Pritom najviše mislimo na torbice koje su većinom kupljene u second hand dućanima ili su rad hrvatskih kreativaca.

Uz dame koje su totalno u trendu zamijetili smo i nekoliko klasičarki koje su kombinaciju podigle elegantnim perlama ili su se odlučile za uvijek sofisticiranu crnu boju.

Ana Bacinger

photo: fashion.hr

Objavljeno: 27.11.2011. u 11:20

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p