PRET A CITY

Pret-a-city: Fashion.si party u Ljubljani

Pogledajte kombinacije gostiju Fashion.si partija!
U petak je u Ljubljani na ekskluzivnom party-u u novootvorenom F clubu, lansirana slovenska verzija Fashion.Hr Style Community-a, naziva FASHION.SI. Time je Slovenija dobila svoju inačicu najčitanijeg modnog portala u regiji, a na ekskluzivnom party-u održanom u novom it mjestu u Ljubljani pojavili su se svi koji vole modu i uživaju u njoj.

  

Slovenska verzija FASHION.SI pokrivati će svjetsku modnu scenu ali sa posebnim naglaskom na događanja u Sloveniji. U duhu inovativnog duha FASHION.HR koncepta, slovenski partneri iskoristiti će modni portal FASHION.SI kao platformu za pokretanje istoimenog modnog događanja koje će okupiti najbolje slovenske dizajnere.

Kakav stil nose modno osviještene Ljubljančanke i Ljubljančani? Moramo priznati da nisu toliko hrabri u eksperimentiranju trendovima kao Hrvatice, no imali smo prilike vidjeti nekoliko zbilja zanimljivo odjevenih dama koje su su nas razveselile svojim modnim stilom.

  

Slovenija baš poput nas ima sve jaču blogersku scenu, a mlade dame koje rade blogove su totalno u trendu. Nose se kožne suknje, prozračne košulje, sakoi i hlače u boji, traper, prugice i vrtoglavo visoke potpetice. Uz kombinacije djevojke najčešće kombiniraju torbice „vintage" prizvuka, baš poput većine naših blogerica. U masi trendova teško je bilo ne primijetiti unikatan te itekako originalan styling mlade dame zbog koje smo na sekundu pomislili kako se ne nalazimo u susjednoj Sloveniji, nego u nekom otkačenom klubu u Londonu.

  

Ono što nam je zapelo za oko je da muška populacija na partyju odlično barata s trendovima, ne boje se nositi boje i neobične komade kojima iskaču iz mase.

  

Ana Bacinger

Objavljeno: 10.06.2011. u 12:23

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p