PRET A CITY

Pret a city: Proljetni trendovi sa svih strana svijeta

Kakvo je proljeće na svjetskim ulicama?
Streetstyle blogeri jedva su dočekali da se svjetske fashionistice skinu iz svojih zimskih kaputa i bundi kako bi mogli vidjeti odlične i uvijek originalne modne kombinacije koje tako spretno smišljaju. Proljeće je stiglo, a s njime i neki novi trendovi koje su svjetske, ali i neke naše trendseterice s velikim oduševljenjem prihvatile.

Kakva je situacija s aktualnim trendovima kad je streetstyle u pitanju? Što se nosi na ulicama modnih metropola, u našem susjedstvu i kod nas? Odlučili smo malo proučiti neke od najčitanijih modnih streetstyle blogera i vidjeti kakve kombinacije se nose u ovim proljetnim danim na ulicama diljem svijeta.


Osoba koja ovih dana patrolira i Zagrebom je svima dobro poznati Yvan Rodic. Bloger je na Twitteru i Facebooku stavio status da je stigao u našu metropolu pa nas jako zanima kakve će modne kombinacije snimiti u par dana koliko boravi ovdje. Na blogu smo našli nekoliko zanimljivih stylinga u kojima većinom prevladavaju vesele boje, retro stil i igranje nespojivim uzorcima.

Uz Yvana pratimo i Hanneli koja većinom fotka smirenije modne kombinacije koje odišu elegancijom i sofisticiranošću, a sama se ovih dana ne skida iz pastelnih tonova. Streetpeeper najviše voli fotkati neobične modne komade, posebno ako su odlično kombinirani zajedno pa mu je ovih dana za oko zapela prekrasna crna prozračna haljina do poda koja je veliki hit ove sezone, ali i veseli mix boja koji će nositi samo one najhrabrije.

Zagreb voli boje ove sezone, a to je svojim fotoaparatom zabilježila simpatična Ivana Kranjčec koja ažurno vodi svoj blog Styletonezagreb, a kakav stil ovih dana nose neodoljive Beograđanke pogledali smo na Belgradestreetstyle blogu.

Svijet je odlično prihvatio nove trendove i jako nas veseli što su i Hrvatice ove sezone hrabre pa kombiniraju vesele boje i uzorke te samim time pokazuju da pariraju i ostalim svjetskim gradovima.


   
Ana Bacinger

photo: facehunter, hanneli, streetpeeper, sartorialist, bloglovin, styletonezagreb, belgradestreetstyle

Objavljeno: 20.05.2011. u 12:02

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p