PRET A CITY

Pret-a-city: Treća večer DOVE FASHION.HR-a

Najmaštovitije kombinacije za kraj!

Završen je još jedan DOVE FASHION.HR na kojem smo imali prilike vidjeti odlične kolekcije hrvatskih dizajnera i trendove za jesen/zimu 2012./13. koje će sasvim sigurno objeručke prihvatiti velika većina hrvatskih modnih dama.

Manifestacija je završena revijom za stvarnu ljepotu Aleksandre Dojčinović za DOVE koju su nosile hrvatske modne blogerice pa je sinoć uz već viđene posjetitelje DOVE FASHION.HR posjetio i velik broj njihovih prijatelja.

Kakve smo kombinacije imali prilike vidjeti? Moramo priznati da nas je muška ekipa kao i protekla dva dana najviše oduševila. Već je i činjenica da su tri dana dolazili na modne revije dovoljna da shvatimo da vole modu, no osim dolaskom na reviju to su pokazali i svojim upečatljivim stylinzima. Prada creepersice definitivno su nas najviše oduševile i jako nas veseli da u Hrvatskoj ima muške publike koja voli ovaj trend.

Još jednom moramo spomenuti da nas jako veseli činjenica da je modna ekipa konačno shvatila da se na modne revije ne dolazi u koketnim haljinicama i vrtoglavim potpeticama nego u ležernim kombinacijama koje imaju neki otkačeni prizvuk.

Uz kombinaciju više trendova spojenih u jedno, poput miješanja boja, uzoraka i kombinacije kože sa prozračnim materijalima velik broj posjetiteljica i dalje voli i njeguje retro stil koji može biti izuzetno chic ako se nosi na pravilan način.

Zaljubljenici u modu imaju nekoliko dana da se odmore od revija i smisle nove odjevne kombinacije jer već u srijedu počinje Cro A Porter na kojem će naše trendseterice i trendseteri pokazati zanimljive stylinge kojima će se pokušati istaknuti iz mase.

Ana Bacinger

Objavljeno: 18.03.2012. u 11:42

VIDEO

Komentari

diesel2012

diesel2012

19.03.2012. 11:20

majamaja, slažem se, odijelo je TOP! ostatak ekipe je nekako prenatrpan svim mogućim i nemogućim trendovima, od colorblockinga, cvijeća.. previše uloženog truda.. što kod 'cure u crvenom odijelu' nije slučaj, 'ima ga' i bok. sad me samo zanima otkud je odijelo, ako netko zna? :)
majamaja

majamaja

18.03.2012. 22:05

sve prestravicno osim djevojke u crvenmom odijelu.
Annoukje

Annoukje

18.03.2012. 20:44

jaooo, taj pret-a-city!!! Kakve veze ovi ljudi imaju s DFHR...??? Okay, jedino znamo Barbaru i Manija, kakgod, al ovi tzv.prijatelji, ustvari provincijalne posvuduše kaj se muvaju po Zg-u kako bi vidjele i bile viđene a samo očajnički traže svoj komad kolača, e njih stvarno žalim!
seenaa

seenaa

18.03.2012. 15:21

krivo sam se izrazila.normalan ili lud svejedno ali je jako jakoooo degutantan
seenaa

seenaa

18.03.2012. 15:19

ovaj lik sa irokezicom,čini mi se da ga mani zovu il neš slično,jel on normalan?

Broj komentara: 5

Prikazani od 5. do 1.

*  

IZ RUBRIKE