PRET A CITY

Pret-a-city: Treća večer DOVE FASHION.HR-a

Najmaštovitije kombinacije za kraj!

Završen je još jedan DOVE FASHION.HR na kojem smo imali prilike vidjeti odlične kolekcije hrvatskih dizajnera i trendove za jesen/zimu 2012./13. koje će sasvim sigurno objeručke prihvatiti velika većina hrvatskih modnih dama.

Manifestacija je završena revijom za stvarnu ljepotu Aleksandre Dojčinović za DOVE koju su nosile hrvatske modne blogerice pa je sinoć uz već viđene posjetitelje DOVE FASHION.HR posjetio i velik broj njihovih prijatelja.

Kakve smo kombinacije imali prilike vidjeti? Moramo priznati da nas je muška ekipa kao i protekla dva dana najviše oduševila. Već je i činjenica da su tri dana dolazili na modne revije dovoljna da shvatimo da vole modu, no osim dolaskom na reviju to su pokazali i svojim upečatljivim stylinzima. Prada creepersice definitivno su nas najviše oduševile i jako nas veseli da u Hrvatskoj ima muške publike koja voli ovaj trend.

Još jednom moramo spomenuti da nas jako veseli činjenica da je modna ekipa konačno shvatila da se na modne revije ne dolazi u koketnim haljinicama i vrtoglavim potpeticama nego u ležernim kombinacijama koje imaju neki otkačeni prizvuk.

Uz kombinaciju više trendova spojenih u jedno, poput miješanja boja, uzoraka i kombinacije kože sa prozračnim materijalima velik broj posjetiteljica i dalje voli i njeguje retro stil koji može biti izuzetno chic ako se nosi na pravilan način.

Zaljubljenici u modu imaju nekoliko dana da se odmore od revija i smisle nove odjevne kombinacije jer već u srijedu počinje Cro A Porter na kojem će naše trendseterice i trendseteri pokazati zanimljive stylinge kojima će se pokušati istaknuti iz mase.

Ana Bacinger

Objavljeno: 18.03.2012. u 11:42

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p