SVJETSKA MODA

Bon ton vas vodi na najkul reviju Berlin Fashion Weeka

Revija njemačke dizajnerice Marine Hoermanseder

Najiščekivanija revija berlinskog tjedna mode sa sigurnošću je bila ona talentirane i vrlo popularne njemačke dizajnerice Marine Hoermanseder.

Kolekcijom za proljeće/ljeto 2018., predstavljenom u sklopu Berliner Mode Salona u Humbolt forumu u Berlinu, dizajnerica je još jednom oduševila kako kritiku pa tako i modnu publiku, a iz prvog reda pratila ju je i ekipa iz zagrebačkog bon ton storea, concept storea na čijim vješalicama možete pronaći upečatljive odjevne komade s potpisom ove modne dizajnerice.


Marina Hoermanseder – dizajnerica koja od prve kolekcije 2013. ostaje vjerna svojoj glavnoj inspiraciji - ženskoj silueti, za iduće proljeće i ljeto pripremila je kolekciju inspiriranu tradicionalnim ruskim lutkicama popularno zvanima babuškama. Također, ni ovoga puta nisu izostali detalji koji pomalo koketiraju s fetiš elementima – predimenzionirane kopče i kožne suknje koje asociraju na ortopedska pomagala iz 18. stoljeća. Prikazana kolekcija oduševila je i prestižni modni portal Vogue.de, koji je pohvalio smjer u kojem se brend Marine Hoermanseder razvija te ga uvrstio u svoj izbor najbitnijih trenutaka berlinskog fashion weeka.

Originalni odjevni komadi ove trenutno najkul berlinske dizajnerice mogu se nabaviti i u Hrvatskoj, i to u sklopu bon ton store & gallery-ja, koji se nalazi na adresi Preradovićeva 34, Zagreb.

Foto: Nadja Božić

Objavljeno: 17.07.2017. u 11:47

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p