SVJETSKA MODA

Stigla je kampanja Versace za H&M

Zvijezde dizajnerske suradnje su Sasha, Daphne i Lindsey

Prvi vizuali kampanje Versace za H&M već su tu i donose nam tri modela svjetska glasa! Sasha Pivovarova, Daphne Groenveld i Lindsey Wixon snimljene su u tipičnoj Versace odjeći, koja će svjetlo dana u izabranim H&M-ovim dućanima ugledati 17. studenog.

Donatella Versace nedavno je izjavila kako će ova suradnja pokazati istinsko naslijeđe talijanskog branda, a sudeći po viđenom, čini se kako nije bila daleko od istine. Ludi printovi koji na jednom komadu spajaju palme, leoparda i logo meduze, nekoć su polazili za rukom jedino pokojnom Gianniju, dok je party oprema u vidu žena ratnica ono što je Donatellina uža specijalnost danas, a dizajnerica je sve to zajedno uspješno uklopila u još jednu vrhunsku suradnju s poznatim švedskim high street brandom.

Razloga za veselje imamo i mi, jer će kolekcija stići i u odabrane hrvatske dućane, a s obzirom na to da je do lansiranja kolekcije preostalo nešto više od mjesec dana, uopće ne sumnjamo da nervoza među svim onim djevojkama, koje žele doći do nekog Versace komada po povoljnijoj cijeni, napeto raste.

H.B.
Photo: Fashin

Objavljeno: 04.10.2011. u 15:31
Tagovi: versace za H&M

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p