TRENDOVI

12 savršenih bluza za svečane prilike

Elegantni komadi koje ćete lako kombinirati!
Kako se bliži početak prosinca tako se približavaju i svečani domjenci i poslovna druženja koja većina firmi priređuje za svoje zaposlenike i suradnike. Ako vas muči što odjenuti na ovakvo događanje jer niste u poziciji da kupujete odjeću samo za tu priliku mi vam savjetujemo da se bacite u potragu za savršenom bluzom. Zašto predlažemo bluzu? Jer je na domjenak možete kombinirati sa klasičnom suknjom, kožnim modelom ili na skinny traperice i vrtoglave potpetice, a kasnije je možete kombinirati uz poslovne kostime ili za večernje izlaske.

  H&MH&M

Bluze su uvijek dobra i zahvalna investicija jer su nosive godinama i zapravo nikada ne izlaze iz mode. Posebno ako tražite jednostavne modele i nježne boje. Zara naravno ima najbolju ponudu svečanih bluza - od šljokičastih, preko čipkastih pa sve do prozračnih modela. H&M nudi jako elegantne modele  kod kojih prevladavaju crna, bijela i boja pudera, a Pull & Bear ima asimetrične, prozračne bluze koje će obožavati mlađa publika. U Mangu ćete pronaći bluze od čiste svile koje su savršene za sve one dame koje vole klasiku.

  ZaraZara

U galeriju smo stavili 12 savršenih bluza iz ponude high street dućana, a vi se odlučite koju ćete nabaviti za svečana druženja koja su pred nama!

Ana Bacinger

Objavljeno: 30.11.2011. u 12:23

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p