TRENDOVI

2 proljetna stylinga koja trebate isprobati

Hello Fashion s Robertom i Petrom!
Petra Kurtela i Robert Sever
S
nimanje modne kampanje je kompleksno, raznovrsno, zabavno i zahtjevno, a u to se možete uvjeriti i sami: City Center one prvi je domaći shopping centar koji vam omogućuje da proces nastanka modne kampanje doživite kroz virtualnu stvarnost – svratite u svoj City te uz pomoć VR naočala uđite na set na kojem je nastala modna priča pod nazivom Hello Fashion, sve do 24. ožujka. Pogledajte kako su četiri poznata imena - Robert Sever, Petra Kurtela, Viktor Drago i Isabella Rakonić, - svoje modne ideje pretočili u stylinge koji će vladati našim ulicama ovoga proljeća i ljeta.

Suradnja na mobilnoj aplikaciji City Centera one te u magazinu City one produbljena je sudjelovanjem poznatog domaćeg dizajnera Roberta Severa u Hello Fashion kampanji. Ovaj modni znalac otkrio je da ćemo ovo proljeće nositi rozu boju u svim nijansama, izrazito plavu i jaku žutu! Robert je otkrio kako se neki trendovi uvijek vraćaju u modu, a to su veliki povratak romantici, kombinacija boja i printova u miksu s puno volana, mašnica i aplikacija koje su tipične za 70e godine. Njegov styling za City Center one sve te trendove spretno spaja u outfit koji odiše romantikom iz nekih prošlih vremena, ali je ujedno chic i urban.

Robert Sever
Glumica Petra Kurtela misli, a mi se potpuno slažemo, da bi se odlično snašla u komičnim ulogama neurotičnih žena poput Penelope Cruz u Vicky, Cristina, Barcelona ili pak Cate Blanchett u filmu Blue Jasmin. Ono u čemu se također izvrsno snašla jest uloga stilista za City Center one. Dvije jarke boje na ključnim komadima te minimalističke modne dodatke uparila je sa statement sandalama i stvorila outfit koji izaziva pozornost i divljenje zbog svoje kompleksne jednostavnosti.

Petra Kurtela

City Center one bio je inspiracija stilistima koji su radili na Hello Fashion kampanji, a njihovi outfiti bit će inspiracija mnogima za nadolazeće tople dane.

Sve komade s punim cijenama potražite u galeriji...

Objavljeno: 20.03.2017. u 10:57

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p