TRENDOVI

Najbolje kombinacije Carrie Bradshaw

Stilisti kultne serije otkrili su svoje favorite

Carrie Bradshaw je zahvaljujući glavnoj stilistici serije Patricii Field otkrila ženama diljem svijeta da kada imate dva nespojiva komada, jedino što možete je spojiti ih i izgledati fantastično. Povodom izlaska novog filma SATC-a, stilistička ekipa serije i filma koju čine Patricia Field, Rebecca Weinberg i Eric Daman otkrili su svoje 34 najdraže kombinacije!

Na prvom mjestu je, dakako, baletna haljinica iz uvodne špice koja je svoj comeback doživjela i u prvom filmu. Kažu da je kupljena za samo pet dolara, ali da je napravljeno nebrojeno mnogo replika, jer su znali da će se smočiti tijekom snimanja uvodne špice. Pri vrhu liste je i Versace haljina koju Carrie nosi u Parizu dok čeka svog Rusa, ali i prugasta haljina Sonye Rykiel za koju kažu kako „može funkcionirati u Parizu i nigdje drugdje."

 


Na popisu je i nezaboravna ogrlica s imenom koju su nakon nje, nosile djevojke diljem svijeta. Za sve je kriva Weinberg koja je Patricii za Božić poklonila jednu s natpisom „Patricia". Od asesoara svoje mjesto su pronašle i torbica u obliku Eiffelovog tornja, zaručnički prsten na lančiću te neizostavno platneno cvijeće. Kako serija ne može bez cipela (ipak je ona kriva za lansiranje Manola Blahnika i Christiana Louboutina u zvijezde) svoje mjesto su pronašle i ružičaste Louboutin sandale koje Carrie nosi dok je uz Mirandu na porodu.

      

Neki outfiti nisu ni upola toliko dramatični i privlačni, ali su toliko ludi da su na granici dobrog ukusa poput onog s batik capri hlačama ili mornarski plavim kratkim hlačicama u kombinaciji s kaputom. Retro i vintage komadi bili su svakodnevica u ormaru Carrie Bradshaw, a danas su jednako lijepi kao i prvog dana kada su se pojavili na televiziji.

           

Borina Kopčić

Objavljeno: 17.05.2010. u 22:30

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p