TRENDOVI

Najljepše mini suknje za ovu jesen

Lako kombinirani modeli iz high street ponude

Kratko, malo iznad koljena, trenutno popularna midi dužina ili maksi? Suknju koje dužine biste vi izabrale za ovu hladnu sezonu? Naš je prijedlog da se odlučite za barem jedan mini model jer upravo uz njih vaše noge i čizme dolaze najviše do izražaja. Mini suknje su klasika koju vole sve žene, nosive su u gotovo svim prilikama i zapravo se mogu odlično uklopiti u sve odjevne stilove.

Djevojke i žene koje vole kombinacije rock'n'roll prizvuka ove će jeseni svakako nabaviti uske modele od umjetne ili prave kože koji su ukrašeni zatvaračima. Oni uz crne grilonke, elegantne cipele, košulju i predimenzionirani sako mogu bez problema funkcionirati u večernjim i poslovnim prilikama. Ovisnice o trendovima su sasvim sigurno za jesen 2013. godine zapikirale karirane modele ili one s volanom.

Zara

                         Zara

Za vintage princeze izdvojili smo klasične minice izrađene od brokata, a uz uske modele na Asosu, u Mangu i u XYZ Store-u se nalaze ženstveni modeli s volanima koji izgledaju savršeno uz tople veste i pamučne majice s printom.

Pull&Bear

        Pull&Bear

U našu galeriju smo stavili nekoliko nama najljepših modela mini suknji za ovu jesen, a vi u velikoj ponudi pokušajte pronaći samo jedan model za svoj ormar!

 

Ana Bacinger

photos: trendsurvivor, asos, h&m, mango, zara

 

Objavljeno: 06.11.2013. u 12:17

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p