TRENDOVI

Ne znate što pokloniti za Božić?

Mi imamo ideju!

Ukoliko vam je dosadilo svakog Božića poklanjati nešto iz high street dućana, parfumerija i trgovina u koje i same osobe koje darujete zalaze pokušajte s poklonima hrvatskih kreativaca. Odličan modni nakit koji ćete teško pronaći u dućanima s bižuterijom i torbice u kojima imate pravo birati materijal i model puno su bolji poklon ako pitate nas. Mlade dame u izradu su se bacile iz hobija, no brzinom munje njihove kreativne stvarčice su prepoznate i danas ih nosi velik broj trendseterica.

     ChristellePrstohvat rukotvorine

Ako je vaša prijateljica zaljubljena u statement nakit poklonite joj Little Wonder ili Prstohvat Rukotvorine ogrlicu, a ako voli upečatljive prstene zasigurno će je oduševiti fenomenalno prstenje Christelle.

S druge strane tu su sofisticirane i uvijek prigodne narukvice RebelRebel koje će zasigurno osvojiti brojne fashionistice. Zašto? Jer su ove narukvice toliko jednostavne, a efektne da će ih svaka od nas poželjeti nositi svakodnevno i neovisno o prilici.

        RebelRebelNala Torbice

Veliki je ljubitelj nekog umjetničkog pokreta ili naprosto voli postere? Tu su Ringe Ringe Naja i Lolina Kućna Manufaktura koje izrađuju zgodne privjeske koji izgledaju poput malih slika. A ako voli sve samo ne obične torbice tu su Nala Torbice i itekako upečatljive šarene torbe Ines Palašek.

        Lolina Kućna ManufakturaLittle Wonder

U galeriji pogledajte samo neke od naših prijedloga!

Ana Bacinger

Objavljeno: 15.12.2010. u 17:10

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p