TRENDOVI

Pismo torbe za sve prilike

Kožne torbe s hrvatskim potpisom
Mucca torbe pojavile su se prije nešto manje od mjesec dana na hrvatskom tržištu i u kratkom su roku osvojile brojne trendseterice i trendseterice. Možemo ih nazvati bezvremenskom klasikom i pravim unisex komadom jer dolaze u jednostavnom modelu koji mogu nositi žene, ali i muškarci. Mucca torbice izrađene su od prave kože, dolaze u limitiranim izdanjima a krasi ih impresivan raspon boja. Specifične su zbog posebno rađenih zatvarača čija kopča ima ugraviran logo i Mucca žiga na prednjoj strani. Volimo ih jer su velike pa u njih možete strpati sve sitnice koje vam mogu zatrebati, a i sviđa nam se kvalitetna koža koja svakim nošenjem izgleda sve bolje i bolje.

Zbog jednostavnog dizajna i odličnih boja, Mucca torbice idealne su za dnevne i večernje prigode, možete ih koristiti kao dodatnu torbu u koju ćete strpati papire za posao ili kao simpatičnu torbu za vaše putno računalo.

Prva kolekcija Mucca torbi došla je u nekoliko zanimljivih i bezvremenskih boja od kojih su nas najviše oduševile jarko žuta i bezvremenska smeđa, a ovih dana stigla je nova mini kolekcija u kojoj smo se zaljubili u prekrasnu bijelu i nježno plavu Mucca pismo torbu.

    

Muccu potražite na Facebook stranici (Mucca) i na službenom webu: http://www.muccamucca.com 

Ana Bacinger

Objavljeno: 08.04.2013. u 11:05

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p