TRENDOVI

Probajte odoljeti Little Wonder nakitu

Selma Štrkljević predstavila novu kolekciju „FALLing into WINTER dream“

Iako broj ruktovoraca i kreativaca na poznatim društvenim mrežama raste iz dana u dan, jedno ime uspije nas opet iznova privući i zaintrigirati svojim maštovitim nakitom. Njeno ime je Selma Štrkljević, a famozne ogrlice i narukvice producira pod imenom Little Wonder od srpnja 2010. godine.

Ovih dana, mlada Selma na svojoj Facebook fan stranici predstavila je novu kolekciju „FALLing into WINTER dream 11/12", koja će vas, ukoliko ste i do sada bili fan ovog statement nakita, ponovno oboriti s nogu. Materijali koje je Selma koristila za hladniju sezonu uključuju sjajnu i brušenu kožu, crne, zlatne i srebrne lance, a dominantne detalje čine takozvane kičanke, sastavljene od resica kože, kao i riječni biseri te perlice lave, tirkiza, koralja i lapis lazulija.

Kategorija za sebe su narukvice izrađene od printanog afričkog pamuka ili brušene kože, koje zahvaljujući zanimljivim detaljima te privjescima s kožnim resicama čine jedinstven komad nakita koji će zasigurno plijeniti pozornost. Afrički pamuk umjetnica je također koristila pri izradi ogrlica te ga je kombinirala s lanom i viskozom te upotpunila komplementarnim zlatnim detaljima.


Jesenko-zimsku kolekciju Selmina Little Wonder nakita pogledajte u našoj galeriji, a naručiti ga možete na pripadajućoj fan stranici na Facebooku. Probajte odoljeti!


H.B.
Photo: Little Wonder Facebook Fan Page

Objavljeno: 31.10.2011. u 15:17

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p