Skoči do prethodne sekcije Skoči do slijedeće sekcije
komentiraj « Trendovi u Kosi

10 najljepših frizura s pletenicama

Odaberite svoje favorite!

Fotografija vijesti

Izrazito praktične i ležerne pletenice su nas osvojile još prije nekoliko sezona, ali morate priznati kako ponekad ne želite nositi smo običnu pletenicu ili dvije. Zato se u posljednje vrijeme na revijama, ali i glavama običnih djevojaka pojavilo nebrojeno mnogo varijacija na temu, a jedna od najpopularnijih je i dalje ona od Jennifer Aniston s prošlih Oscara (pletenica ispletena u rajf).

Ako imate dovoljno dugu kosu možete nositi čupavu pletenicu sa strane poput one kakvu nosi Kate Hudson. Šiške ne smetaju, dapače, daju ležeran look kao da ste došli s plaže. S druge strane, možete kosu skupiti u rep i isplesti jednu pletenicu uz rub kose i plošno položiti poput Lauren Conrad.

Jako su popularne i pletenice s punđama, ali pripazite- lako možete izgledati poput nizozemske mljekarice. Radije odaberite samo jednu debelu pletenicu poput Drew Barrymore ili više manjih, sitno ispletenih koje decentno izviruju iz punđe poput Jessice Albe. Ako imate jako puno duge kose, možete se ugledati na Penelope Cruz i njenu punđu od dvije pletenice položenih jedna iznad druge.

Ne zamara vam se s prekompliciranim pletenjem? I tu ima lijeka. Blake Lively je pronašla više genijalnih načina da trend prilagodi svojoj dugoj plavoj kosi. Jedna varijanta je ispleteni konjski rep kojeg može napraviti svatko (ako ima dugu kosu), a druga varijanta su male tanke pletenice ispletene od gornjeg sloja kose dok je ostatak pušten- prekrasna ljetna frizura koja je gotova za tren. Ako ne volite kosu na licu, sličan prijedlog nosi i Rachel Bilson: ona je malim pletenicama kosu odmaknula s lica.

 

Borina Kopčić

Objavljeno 01.06.2010. u 09:34
nema prethodne stranice
posljednje vijesti
Kombinacije koje ćete nositi od jutra do mraka

Kombinacije koje ćete nositi od jutra do mraka

Ideje uz koje ne trebati gubiti vrijeme ni novac

Karolina Kurkova ili Jelena Veljača?

Karolina Kurkova ili Jelena Veljača?

Koja plavuša bolje nosi haljinu Roksande Ilincic?

Stradivarius predstavio kolekciju inspiriranu Parizom

Stradivarius predstavio kolekciju inspiriranu Parizom

Ljupki noviteti s polica popularne high street trgovine

Pošalji prijatelju »
nužno
nužno
nužno
Facebook komentari