Skoči do prethodne sekcije Skoči do slijedeće sekcije
komentiraj « Hrvatska moda

Predstavljamo: Aleksandar Žarevac Cruise 2013.

Mladi dizajner donosi ljetni lookbook svoje posljednje kolekcije

Fotografija vijesti
Mladi hrvatski dizajner Aleksandar Žarevac, kojeg smo imali prilike upoznati kroz LIFT by Perwoll platformu, prošli je mjesec u sklopu Perwoll Fashion.hr Cruise Collectiona predstavio svoju prvu cruise kolekciju, koja je u podjednakoj mjeri osvojila simpatije kritike i publike.


Na red je došao i popratni lookbook, kojim je Žarevac potvrdio viđeno na pisti. Inspiraciju dizajner crpi iz želje za stvaranjem kolekcije u kojoj žena može pronaći komade za sve ljetne prigode - seksipilne, ali ipak profinjene kupaće kostime, kratke haljine za svaki dan, kombinezon, ali i raskošnu kreaciju za glamurozne ljetne večeri.

Materijali su lagani i ljetni, poput pamuka, muslina i likre, od koje su izrađeni kupaći kostimi. Lookbook kojim se predstavlja prva cruise kolekcija Aleksandra Žarevca potpisuje Jazz Saletović, pred čiji je objektiv stala Matea Radović (Talia Model).


Sve kreacije iz cruise kolekcije moguće je naručiti putem Facebook stranice dizajnera ili u kontaktu s privatnim profilom Aleksandra Žarevca. Uz svaki model naznačena je i cijena, koja se kreće od 500 do 1200 kuna.

 

Fotografija - Jazz Saletović
Model - Matea Radović - Talia
Make up - Petra Sever
Frizura - Mirna Čurak
Dizajnerica nakita - Maja Kačinari
Studio - All4You Production

 

Tagovi: , , ,
Objavljeno 27.07.2012. u 09:00
Pošalji prijatelju »
nužno
nužno
nužno
Facebook komentari