DIZAJN I ARHITEKTURA

Airbnb stan u Grazu koji ostavlja bez daha

Probajte mu odoljeti!
Ana Bacinger

Obožavam posebne interijere pa zapravo nimalo ne iznenađuje da sam ostala oduševljena ovim genijalnim stanom u Grazu u kojem sam ovog vikenda imala prilike uživati.

Prekrasan interijer osvaja na prvu svojom savršenom kombinacijom boja, nevjerojatnim detaljima koji su pomno birani i naravno glavnom zvijezdom prostora - starom kamp prikolicom koja ne služi samo za dekoraciju već ima svoju funkciju. Unutra je naime krevet pa imate osjećaj kao da kampirate kad spavate unutra.


Genijalan Airbnb stan u vlasništvu je poznate austrijske dizajnerice interijera Simone Kovač, koja je zaslužna za apsolutno svaki detalj u njemu. Dizajnerica je željela ponuditi Airbnb smještaj koji će privlačiti pažnju i osvajati svojom posebnošću i zbilja je uspjela u tome. Stan se nalazi u samom centru Graza te vam do glavne shopping ulice treba laganih desetak minuta šetnje, a putem ćete pronaći odlične restorane (Ginko) i savršen concept store (Sestra). Dizajnerski smještaj ima sve što bi vam moglo zatrebati - funkcionalnu kuhinju, kupaonicu, kauč na razvlačenje (u stanu može spavati maksimalno 4 ljudi) i ogromnu terasu koja je stvorena za uživanje.

Ana Bacinger

Ana Bacinger

Ana Bacinger

Ana Bacinger

Ana Bacinger

Ana Bacinger

Ana Bacinger

Ana Bacinger

Ana Bacinger

Ovaj divan smještaj možete pronaći na Airbnb-u: Frederics Caravan Loft, a dizajnericu pratite na Instagramu: @simonekovac.

photos: Sebastijan Kodba

Foto: Ana Bacinger, Instagram
Objavljeno: 16.01.2019. u 09:47

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p