SVJETSKA MODA

Brend koji slavi ljeto!

Modni zemljopis

Jedan pogled na Instagram australske dizajnerice s adresom na divnom Baliju, Innike Choo, dovoljan je da se zaljubite u njezine kreacije. Ovdje ljeto i uživanje u romantičnim, udobnim i prije svega posebnim haljinama traje cijelu godinu, sve je nekako opušteno, sneno i sanjivo. 

Innika Choo živi život o kojem maštaju brojni kreativci. Uživa u majčinstvu, paralelno razvija svoj odličan brend i karijeru Instagram influencera. Nekad odlična stilistica, danas maštovita dizajnerica iz sezone u sezonu svoje klijentice uveseljava udobnim kreacijama koje su izrađene od čistog pamuka. Naglasak njezinog brenda je na udobnosti i ženstvenosti pa u kolekciji možete pronaći haljine, suknje, košulje i topove u divnim bojama, ukrašene vezovima ili cvjetnim aplikacijama. 

Innika Choo
Vogue ju je usporedio s poznatim dizajnerskim imenima poput Marais, Mansur Gavriel i Maryam Nassir Zadeh što je i više nego odličan znak da radi fantastično. Ova Instagram mama ubrzo je u svoje kolekcije haljina ubacila i liniju odjeće za klince koja se prodaje u rekordnom roku, a novost je i kolekcija obuće koja je oduševila brojne stilistice i blogerice diljem svijeta.

Innika Choo
Iako vam danas predstavljamo njezin divan dizajn i barem vas na kratko vraćamo u uživanje u ljetu, svakako škicnite i Innikin genijalan Instagram koji nam je jedan od dražih koje smo otkrili u zadnje vrijeme!

Innika Choo

Innika Choo

Innika Choo

Innika Choo

Innika Choo
Objavljeno: 28.11.2017. u 10:11
Tagovi: haljine

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p