ANA BACINGER

Mali trikovi velikih Instagram cura: lilihalodecoration

Sanjiv profil mlade mame u čije smo fotografije zaljubljeni

Njezin Instagram profil sigurno pratite ako ste veliki ljubitelj prekrasnih interijera, dobrih DIY savjeta i ako ste jedna od onih žena koja ne može odoljeti savršenoj dječjoj fotografiji. Upravo su ovi elementi u glavnom fokusu Lidije Tomas Matijević, poznate blogerice čiji Instagram @lilihalodecoration obožavamo. Lidijin smisao za estetiku i kadar je savršen, a njezin feed pravi melem za oči u kojem svakodnevno uživamo. Bilo je krajnje vrijeme da joj pošaljemo naš mali Instagram upitnik i saznamo koje sve trikove krije u rukavu…

#Motivi

‘I wish my eyes could take photos’ - kada bi stvarno to bilo moguće. Gledam sve oko sebe, posebno svoju djecu i dom, toliko ljubavi je oko mene svaki dan. Voljela bih da moja djeca jednoga dana imaju hrpu fotki kroz koje će prolaziti: Želim da osjete i pamte ljubav.

#UčestalostObjava

Kako mi dođe. Kažu da je najbolje jednom dnevno zbog algoritma, ali ja nisam online zbog Instagrama, nego zbog sebe, i stavljam objave kako mi dođe. Kada je objava sponzorirana, pazim da je u neko vrijeme kada objave bolje prolaze i uvijek izdvojim dio budžeta za promociju jer to algoritam očekuje. Mislim da bi klijenti i pojedinci koji žele zaraditi na društvenim mrežama morali biti svjesni da se uvijek dio budžeta mora izdvojiti za promociju.#Kamera

iPhone 8+, a od nedavno i Canon EOS 6D Mark II.
 
#Aplikacije

VSCO, Adobe Lightroom, Word swag, Adobe Illustrator, Unfold


#Filteri

VSCO A serija.


#MojiPratiteljiNajvišeVole

Jako su dragi, vole moje fotke i čitaju tekstove. Uvijek imaju lijepe riječi, rijetko kada dobijem kritiku, mislim da imaju dosta empatije i da su želji lijepoga. Drago mi je da sam skupila takvu publiku.

#Stories

Trudim se što češće složiti neke lijepe priče, ponekada one izgledaju jako vizualno lijepo, a ponekada pustim i lošu snimku koju napravim na brzaka, ali bitno da je duhovita i da nosi neku poruku. Htjela bih stavljati i više storija, ali sam trenutno u fazi gdje jedva stignem pojesti. Moj mali Krofna je jako brz i znatiželjan, u fazi prohodavanja i ne smijem skinuti pogled s njega.#SavjetZaDobivanjeVišeFollowera

Teško je dobiti taj algoritam. Nije kvalitetan sadržaj jedini koji je bitan. Znam jako puno blogova koji imaju odličan sadržaj, ali ne dovoljno čitatelja. Moj savjet su darivanja. Ali neka budu smislena i vezana na teme koje odrađujete. Ja uvijek igram nagradne igre.

#NajvišeLikeovaDobijemNa...

Fotke s klincima ili neki DIY projekt u stanu.


#SuradnjeSBrendovima

Jako volim suradnje, pažljivo ih biram. Moraju pratiti tematiku moga bloga i ja moram vjerovati u taj brend. Najdraže su mi dugoročne i zapravo mislim da te i jedine imaju smisla.

#KakoUvijekIspastiDobroNaFotografiji?

To mene nemojte pitati! (smijeh)#NaTuđimProfilimaPrvoGledaš...

Boje i kompoziciju. Oh my God, da li je sve ok sa mnom?


#NikadNeBihObjavila…

Hjoj ovo je baš teško pitanje. Trudim se da su moje teme lijepe vizualno i da nadahnjuju ljude. Mislim da smo svakodnevno bombardirani jako ružnim naslovima s news portala i nadam se da ja neću nikada objaviti tako nešto. 
#NajdražiInstaProfili

@katyasinka
@annakubel
@studioelwa
@pellahedeby
@lottaagatoninteriors

Ima ih jako puno, mogla bih ja do sutra!

#HrvatskiProfiliKojeVolim

Hm, ovo je teško pitanje. Ne bih htjela da se nitko uvrijedi, ali ću zato izdvojiti dva manja profila iz regije koje jako volim i vjerujem u njih, pa neka im je vjetar u leđa:

@allthingzzpretty
@ourlovelystories

#InstagramVolimJer…

Pruža priliku za izražavanje i da se sam dokažeš. Jer sustav u kojemu sam ja od malena, od školstva do korporacija to ne pružaju. Nadam se da će se nešto promijeniti za moje klince i sve klince koji dolaze.

Objavljeno: 09.09.2019. u 00:00
Tagovi: instagram

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p