ANA BACINGER

Mali trikovi velikih Instagram cura: @mariahs_chambers

Profil okupan klasikom i nevjerojatnom ženstvenošću

Profil Marije Čamber obožavate ako ste ljubiteljica izuzetno ženstvenih kombinacija i onog dobro znanog pariškog chica! Lijepa brineta oduševljava svojim elegantnim stylinzima na Instagram profilu @mariahs_chambers koji pratimo već godinama. Savršene odjevne kombinacije, uvijek zanimljive lokacije, te prekrasno aranžirane fotografije beauty proizvoda i modnih dodataka samo su mali dio onog zbog čega smo Mariju danas ugostili u popularnoj rubrici u kojoj nam poznate influencerice otkrivaju tajnu dobrog Instagrama! Što nam je Marija otkrila, donosimo u nastavku…

#Motivi

Sunce, more, ljudi, cvijeće, priroda, arhitektura. No, volim i u onome, na oko možda ne odmah savršenome naći lijepe momente. Ti su posebni.

#UčestalostObjava

Trudim se objaviti fotku svaki dan. U ovome poslu je bitno biti ažuran u up to date sa svime na mreži. Tržište je jako zasićeno i lako se pogubiti.

#Kamera

Još uvijek se nisam usudila uložiti u profesionalnu kameru pa se služim mobitelom. Trenutno imam iPhone 8 i skroz služi svrsi!

#Aplikacije

Volim Snapseed za generalne značajke fotke, a filtere povučem iz, svima nam poznatoga, VSCO Cam-a ili RNI Films-a. Super mi opcije ima i PicsArt gdje s poigram teksturama i onim linijama za koje uvijek svi pitaju!

#Filteri

Uvijek je to isti filter, nastojim uklopiti svaku fotku na profilu u jednu smislenu cjelinu. Naravno, nijedna fotografija nije ista prethodnoj što se tiče svjetlosti, kontrasta ili slično, pa ponekad smanjim tu jačinu filtera ili dodam nešto drugo. No, sve su to nijanse.

#MojiPratiteljiNajvišeVole

Definitivno fotke sa splitske rive i palme. Primijetila sam da je uvijek reach najveći na takvome sadržaju. Svakako, tu su i outfiti i fotke s putovanja.

#Stories

Uh, tu nema pravila za mene. Postoje dani kada stalno nešto objavim, a nekada doslovno ništa. Na storyjima voli objaviti nekakvu aktualnu svjetsku temu, ukazati na nekakav problem ili izraziti svoje mišljenje o nečemu što ja smatram bitnim. Na feedu vidimo nekakvu plošnu verziju osobe, a na storyjima već nekakvu drugu dimenziju.

#SavjetZaDobivanjeVišeFollowera

Kotačić se stalno vrti. Trendovi se mijenjaju kao na traci, no nekako smatram da je uvijek ‘'u modi’' biti autentičan i uživati u tome što radiš. Također, krucijalno je biti iskren i imati dozu transparentnosti, bitno je da tvoji pratitelji ne doživljavaju taj profil kao reklamnu ploču.

#NajvišeLikeovaDobijemNa…

Outfite, palme, Split i sve što zrači pozitivnom energijom!

#SuradnjeSBrendovima

Još mi je uvijek preludo kako radim s nekim brendovima koje sam gledala iz udaljenosti do prije dvije-tri godine. Ekstremno se osjećam počašćenom kada brand koji volim odluči surađivati sa mnom i iskaže povjerenje. Zauvijek sam zahvalna na takvim prilikama.

#KakoUvijekIspastiDobroNaFotografiji?

Prva i najbitnija stvar: osjećati se udobno. Vjeruj mi da zračiš onom energijom koju osjećaš. A onda moraš znati i koji kutevi ti pašu i slične stvari.

#NaTuđimProfilimaPrvoGledaš...

Feed kao cjelinu, a onda nekakve autentične motive, detalje...

#NikadNeBihObjavila…

Fotografiju koja nije u skladu s mojim uvjerenjima, lažnu reklamu, sliku djece.

#NajdražiInstaProfili

Uvijek i zauvijek @aimeesong, kada trebam inspo za dozu casual chica, posjetim @shotfromthestreet, @jeannedamas za taj nonšalantni french chic.

#HrvatskiProfiliKojeVolim

Obožavam eleganciju @turquoiselove9, fashion kod @augustxvi, putovanja na koja ide @doyoudreamof_, detalje koje @anidundo uspije tako dobro uhvatiti, dušu koju nam @majamilocanovich pruža.

#InstagramVolimJer…

Povezao me je s toliko ljudi koje nema šanse da bih upoznala na neki drugi način. Pružio priliku surađivati sa svjetskim brendovima koje obožavam godinama. Također je i platforma gdje se tvoj glas stvarno može čuti.

Objavljeno: 04.02.2020. u 09:56

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p