DIZAJN I ARHITEKTURA

Moj najdraži kutak u domu: Željka Molnar

Kutak okupan djevojačkim šarmom
Željka Molnar

Njezin Instagram profil pravi je melem za oči, a slično je i sa stanom u kojem živi. Pričamo o dizajnerici i influencerici Željki Molnar koja nas svako malo razveseli genijalnim fotografijama svog djevojačkog stana na popularnoj društvenoj mreži. Željka je nova gošća naše rubrike u kojoj nam poznate osobe otkrivaju svoj najdraži kutak u domu, a što nam je sve otkrila o kutku koji skuplja lajkove na Instagramu - saznajte u nastavku... 

 Moj najdraži kutak zapravo je većinski dio stana kako živim u maloj garsonijeri. To je dio za druženje, opuštanje, ured u kojem radim i mjesto gdje spavam. Zato je morao biti praktičan i estetski ugodan. Obožavam što se s jedne cijele strane prostiru prozori, pogled baca na stare zgrade, a svjetla imam i u najtmurnijim danima. Ujutro ispijam kavu u krevetu, igram se s macama i upijam sunce. Predivan početak dana!

Prostor sam zapravo vrlo jeftino potpuno preuredila od početnog izgleda. Kako je ovo iznajmljeni stan zaista sam zahvalna što sam imala tu mogućnost da ga uredim baš onako kako sam htjela. Volim usklađene tonove, skandinavski dizajn i wall art pa to mi je to bila glavna smjernica pri uređenju. Tepih je unio razigranost u prostor, sašila sam navlake kako bi žuti kauč pretvorila u bijeli, obojala zidove, a jastuke prilagodila wall artu. Neke postere sam sama izradila, neke rezala iz modnih časopisa, a neke kupila na etsyu. Niska tamna komoda je zapravo rastavljeni tv regal s policama, a jastuke i dekice možete naći u svakom kutku stana kako bi bilo što udobnije druženje oko kauča.

Željka Molnar

Željka Molnar

Željka Molnar

Željka Molnar
Foto: Privatno vlasništvo
Objavljeno: 14.01.2019. u 00:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p