BEAUTY

10 najboljih vodootpornih maskara bez kojih je ljeto nezamislivo!

Savršen pogled u svakom trenutku

Kad bi trebali odabrati tek jedan make up proizvod, koji bi to bio? Ne znamo za vas, ali iskreno vjerujemo kako je upravo dobra maskara ključni gost svake beauty torbice, a posebice ljeti.

Ljeti make up postaje prozračniji. Tekući puder mijenjamo za BB kremu i eventualno korektor, lagani sjajni ruž nanosimo na usne, ali i obraze i kapke dok obrve tek počešljamo. No što je s trepavicama? Maskara je odavno zaslužila svoj kultni status i iz godine u godine svjedočimo nadmetanju beauty brendova ne bi li nam ponudili onu najbolju, posebice kad je u pitanju ona vodootporna.


Vodootporna maskara idealna je opcija za sve oni kojima radni dan trajne nešto dulje od standardnih osam sati te zahtjeva postojan izgled, ali i one koji jednostavno vole biti sigurni da će proizvod nakon nanošenja biti na istom mjestu koliko god je to potrebno, posebice za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci. Također, ne moramo dodatno naglašavati kako su vodootporne maskare odlično rješenje za vjenčanja i slične prigode kada je važno uživati u trenutku, a ne razmišljati o tome je li make up postojan i na mjestu. U nastavku smo izdvojili ključne vodootporne maskare koje će vaše trepavice učiniti dugima i gustima, neće biti 'teške' na očima i sigurno se neće razmazivati ili mrviti.
Bobbi Brown No Smudge Mascara


L’Oréal Paris Unlimited Waterproof Mascara


NYX Professional Make-Up Doll Eye Mascara


Urban Decay Perversion Waterproof Mascara


Rimmel Scandaleyes Volume On Demand Waterproof Mascara


Diego Dalla Palma Sub-Aqueo Very Waterproof Mascara


No7 Stay Perfect Mascara


Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara


Max Factor 2000 Calorie Waterproof Volume Mascara


Maybelline Lash Sensational Curvitude Waterproof Mascara

Foto: Ulta Beauty, Amazon, Too Faced, Diego Della Palma, N.07, Instagram
Objavljeno: 01.08.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p