BEAUTY

4 neobična beauty trika koja svaka djevojka mora znati

Trikovi koji beauty rutinu čine lakšom!

Besprijekoran izgled nešto je čemu svi mi težimo, ali moramo priznati kako njegovo postizanje nije nimalo jednostavan zadatak. Kako u beauty svijetu postoji mnogo proizvoda koji nam olakšavaju postizanje željenog looka, jednako tako postoje i trikovi koje nikako ne smijete zanemariti!

Iako je beauty rutina sasvim individualna stvar te svatko od nas ima svoje uigrane načine uljepšavanja, postoji jedna stvar koja nam je svima zajednička, a to je nedostatak vremena. Nepobitna je činjenica kako smo često u stisci s vremenom te se užurbana svakodnevica nerijetko odrazi i na naš izgled, stoga nije naodmet imati pokoji trik u rukavu koji će nam omogućiti da ugrabimo minutu - dvije više za sebe!

Selotejp za savršeno nanošenje tuša

Sigurno ćete se složiti kako je nanošenje tuša velika igra živaca koja nas nerijetko dovodi do ludila. Tehnika nanošenja tuša jedna je od kompliciranijih tehnika u make up svijetu što ne znači da se sa zavodljivom ravnom linijom morate rastati. Jednostavno otkinite komad selotejpa te ga zalijepite ispod oka tako da prati zamišljenu liniju tuša kojeg planirate nanijeti. Nakon što nanesete tuš, vaš selotejp će otkloniti svaki višak tuša te formirati savršeno ravnu liniju na koju bi vjerojatno potrošili puno više vremena i živaca.

Puder za guste i duge trepavice

Iako na tržištu možete pronaći razne maskare koje garantiraju guste i duge trepavice te zavodljiv pogled, često naša potraga za onom idealnom završi bezuspješno. Kako vaše trepavice ne bi ostale bez željenog efekta, pokušajte prije nanošenja maskare nanijeti malu količinu kompaktnog pudera. Tako ćete postići gustoću trepavica te će vizualno izgledati duže!


Hladna voda za brzo sušenje laka

Sušenje laka nekada kao da traje čitavu vječnost, pa se često dogodi da zbog našeg nestrpljenja čitavi trud oko lakiranja noktiju padne u vodu. Ono što zapravo treba 'pasti' u vodu su vaši nokti i to na način da ih u hladnoj vodi držite oko 3 minute nakon što ste ih nalakirali. Hladnoća će ubrzati proces sušenja laka za nokte što vam omogućava više vremena za druge aktivnosti kojima se planirate posvetiti.

Vazelin za duže trajanje parfema


Korištenje vazelina nije nikakva novost u beauty svijetu, a osim odličnog sredstva za skidanje šminke, možete ga koristiti tako da vaš omiljeni parfem traje cijeli dan. Stoga namažite vazelinom mjesta gdje planirate pošpricati svoj parfem jer ćete tako zadržati njegov miris puno duže nego što to možete postići s čistom kožom.

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.01.2019. u 10:49

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p