BEAUTY

Bijela manikura: sjajan izbor za ljetne dane

Elegantna i posebna, a tako jednostavna!

Kada govorimo o manikuri, baš kao što je to slučaj s odjećom ili make up-om, i ovaj aspekt podliježe godišnjim dobima i sukladno tome se mijenja. Tako smo u zimskim mjesecima voljeli zagasite nijanse i nešto tamniji kolorit, dok su topli dani sjajan period za vesele i vedere pastele, ali i neizostavnu bijelu boju!

Bijela manikura oduvijek je bila rezervirana za proljetno-ljetne dane, stoga je i više nego savršen trenutak da svoje nokte upotpunite ovim sjajnim izborom. Elegancija i jednostavnost, no i doza upečatljivosti, dovoljno su dobar razlog da bijela boja na noktima bude ultimativni ljetni favorit, a dobra vijest je ta što ne morate u posjet salonu, već ovu jednostavnu manikuru možete napraviti i u kućnoj radinosti.

Za početak, prvo što trebate napraviti je pripremiti nokat, odnosno lagano porašpati gornji sloj kako bi ploča nokta bila glatka i ravna. Zatim je potrebno odstraniti kožicu, ali pritom pripazite da budete jako nježni i ne ozlijedite prste. Nakon što ste nokat uredili, vrijeme je za premaz baze koja je tu u funkciji primera te potom je red za nanošenja laka u bijeloj boji. Bez obzira koliko je dobro pigmentiran, bit će potrebna dva sloja, a moguće i tri, stoga budite strpljivi i za divnu bijelu manikuru odvojite dovoljno vremena. Kada ste nanijeli lak i zadovoljni ste izgledom, pustite da se dobro osuši i kao završni korak nanesite prozirni lak za sjaj.

U nastavku potražite nekoliko odličnih bijelih lakova koje možete nabaviti već danas!

Essie Nail Lacquer Blanc

Maybelline New York Color Show

Nars Nail Polish in Ecume

OPI Nail Lacquer in Alpine Snow

Essie Nail Polish Marshmallow

Yves Saint Laurent La Laque Couture 80 Blanc Arty

Objavljeno: 22.05.2020. u 11:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p