BEAUTY

Divne ideje za razigranu proljetnu manikuru koje ćete obožavati

Stylish manikure koje će upotpuniti svaku kombinaciju!

U nadolazećim proljetnim danima ono čemu se prije svega veselimo svakako je garderoba koja odiše ležernošću i fluidnim komadima. Ipak, osim same odjeće, beauty svijet je također onaj koji zahtjeva određene promjene, a govorimo li o manikuri, razigrana i šarena svakako je jedna od najomiljenijih!

Kao što smo spomenuli, višebojna manikura bez imalo razmišljanja je ona koja divno pristaje toplim temperaturama te savršeno nadopunjuje baš svaki outfit. Kada govorimo o nijansama kojih se ne odričemo, pastelne nijanse definitivno su nam najdraže, a kada tome pridodamo i različite boje, bez imalo razmišljanja je riječ o punom pogotku. Premda kada govorimo o manikuri, najčešće volimo otići na onu profesionalnu, ali nerijetko nam užurban i pretrpan raspored to ne dopušta, stoga je odlična vijest da razigranu proljetnu manikuru bez imalo problema možete napraviti i sami kod kuće. Sve što vam je potrebno jest nekoliko lakova za nokte u najdražim bojama i strpljenje.

Također, razigrana višebojna manikura je i više nego unikatna, pa možete biti sigurni kako nećete naići na onu istu te samim time ćete uvijek biti autentični i posebni. Mogućnosti i varijanti je zbilja puno, stoga predlažemo da pustite pašti na volju i poigrate se bojama, a ako ipak više volite vječnu klasiku i jednostavnost, jednobojne manikure također obožavamo i to posebice u onim trenutcima kada na suptilan i decentan način želite privići pažnju i istaknuti se.

Spomenute vrste manikure jednako dobro pristaju dužim i kraćim noktima, kao i oblicima, stoga smo sigurni kako će vas inspiracija koju smo izdvojili potaknuti na kreiranje specifične i unikatne manikure koja će privlačiti apsolutno sve poglede i bez razmišljanja oduševiti.

Objavljeno: 08.03.2020. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p