FIT

3 ključna napitka koja garantiraju gubitak kilograma

U nekoliko koraka do željenog izgleda!

Iako se možda na prvi pogled ne čini tako, ljeto je period u kojem nije rijetkost nakupiti nekoliko kilograma viška koji nam poslije mogu zadaviti glavobolju i prouzročiti nezadovoljstvo. Osim same tjelovježbe te zdrave i uravnotežene prehrane, postoji još nekoliko trikova koji mogu biti od velike pomoći u sagorijevanju neželjenih kilograma.

Sigurni smo kako znate da je ono što unosimo u tijelo jednako važno kao i tjelovježba nalazite li se u procesu mršavljenja i upravo zato jedan od najboljih saveznika su ukusni i zdravi dijetalni napitci. Hidratacija tijela u vidu konzumiranje vode uvijek je prijeko potrebna, ali ponekad nije naodmet poboljšati bazu i kreirati napitak koji će imati velik i pozitivan učinak na vaše zdravlje. Naime, sok od celera jedan je od najboljih odabira s kojim možete počastiti svoje tijelo, a razlog zašto je to tako leži u činjenici kako celer izvrsno topi masnoće i vraća energiju. Sama biljka celera vrlo je ljekovita i bogata vitaminom A, ali i vitaminima K, E, C B te pomaže u čišćenju organizma što celer čini sjajnim odabirom za provođenje detoksikacije koja je nakon ljeta potrebna apsolutno svima. Nadalje, bilo bi vrlo dobro kada biste bili u mogućnosti nabaviti domaći celer te tako biti sigurni da u svoj organizam unosite zdravu i provjerenu namirnicu.

@sarahs_day

 Sljedeći napitak koji će vam pomoći prilikom gubitka kilograma je nepogrješiva limunada. Ovaj napitak iznimno je jednostavan za pripremu te baš kao što je to slučaj i s celerom, pobrinite se da limun koji koristite dolazi iz domaćeg uzgoja. Problem s kojim se mnogi susreću prilikom konzumacije limunade je njezin gorki okus koji većini ipak ne paše. Rješenje kojem na početku možete pribjeći je ono da nabavite prirodne zaslađivače ili čak u limunadu dodate cijeđenu naranču koja bi trebala popraviti okus. Činjenica je da će vam se tijelo naviknuti na okus limunade ako ju konzumirate određeno vrijeme i da vam u tom slučaju neće biti potrebni dodatni zaslađivači. 

Posljednji napitak koji garantira gubitak kilograma je onaj na bazi jabuka. Jabuke su poznate kao voće s iznimno malim udiom kalorija, a s druge strane vrlo su ukusne, pa ponekad niti nemamo dojam da smo na posebnom programu gubitka kilograma. Sok od jabuka lako je za napraviti, ali i ono što predlažemo je da ga stavite u hladnjak kako bi bio osvježavajuć za konzumirati. Sok od jabuka u kombinaciji s uravnoteženom prehranom te jednostavnom tjelovježbom daje sjajne rezultate, stoga nema nikakvog razloga da već danas ne krenete s njegovom pripremom.

Također, ono što je vrlo poželjno je da istovremeno konzumirate sva tri napitka jer tako možete biti sigurni da će vaše tijelo i organizam biti nahranjeno, regenerirano te lakše za nekoliko kilograma.

Objavljeno: 22.08.2019. u 12:41
Tagovi: mršavljenje

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p