FIT

5 besplatnih aplikacija uz koje ćete uspješno vježbati od kuće!

Uspješan i efektivan trening bez teretane

Bilo da ste jedni od onih koji pokušavaju smršavjeti, sagraditi mišiće ili pak povećati kondiciju, zahvaljujući pametnoj tehnologiji sve navedeno možete obavljati i iz udobnosti vašeg doma!

Svima nam je potrebna mala pomoć kada se radi o fitnessu, a posebice ako nismo eskperti koji već godinama svoje vrijeme provode iskušavajući razne vrste vježbi i načine njihova izvođenja. Fitness aplikacije odličan su alat koji će vam pomoći u praćenju vlastitih ciljeva i pružanju prijeko potrebnih informacija o ispravnom izvođenju vježbi. Osim toga, gotovo svaka aplikacija ima brojač kalorija uz koji ćete lakše pratiti dnevni unos nutrijenata, ali i u skladu s njima, dobiti personalizirani trening namijenjen isključivo vama i vašim fizičkim mogućnostima. Zato smo za vas u nastavku izdvojili pet besplatnih aplikacija koje će vam olakšati vježbanje, a koje će vam pružiti odličnu motivaciju i raznolik, zabavan trening koji možete bez problema obavljati u vašem domu. Sve aplikacije podržane su od strane IOS i Android operativnog sustava, a registracija je i više nego jednostavna!

Motify

Broj jedan aplikacija koja uključuje kardio vježbe, vježbe snage, pilates, jogu, fleksibilnost, meditaciju i prehranu. Ono za što su vam inače potrebne barem tri aplikacije, sada je dostupno u jednoj. Kreatorica ove aplikacije je Hannah Davis, osobna cetrificirana trenerica koja je kreirala poseban program vježbi pod nazivom ''Motiviraj se!''. U aplikaciji možete navesti svoje ciljeve vježbanja nakon kojih ćete dobiti prilagođen program vježbi, a možete se i natjecati s prijateljima i pratiti vaše napretke.

Ladder

Ova je aplikacija savršeno rješenje za sve one koji žele vježbati isključivo s osobnim trenerom; osim što ova aplikacija stvara program vježbi prilagođem vašim specifičnim potrebama, pri svakom izvođenju vježbi na vašem smartphoneu će se pojaviti Lauren Kanski, osobna trenerica i osnivačica aplikacije koja će vas voditi kroz svaku vježbu, ali i davati vam savjete o prehrani, spavanju i vašem osobnom napretku. Kao da imate osobnog trenera baš uvijek uz sebe!

SworkIt

Želite trbuh s pločicama ili mišićave ruke? Želite ojačati vaša leđa? SworkIt je idealna aplikacija koja nudi vježbe specifične za pojedini dio tijela koji želite ojačati. Odaberite svoj cilj i aplikacija će vam ponuditi setove vježbi koje će vam pomoći u ostvarenju vašega cilja. Idealno za one koji preferiraju treninge snage!

Home Workouts – No Equipment

Kao što i samo ime aplikacije kaže, radi se o programima efikasnih i dinamičnih vježbi koje se izvode bez ikakvih sprava, utega ili drugih pomagala. Možete se usredotočiti na određeni dio tijela ali i odabrati vježbu koja uključuje cijelo tijelo. Ova aplikacija jedna je od najpopularnijih, a sami korisnici ocijenili su je visokim ocjenama. Provjerite zašto!

NeoU

NeoU aplikacija je poput Netflixa za fitness; nudi nekoliko različitih vrsta treninga kao što su bootcamp, HIIT, ples, snaga, joga, istezanje i ostalo, a sve s popratnim energičnim videima profesionalnih trenera koji će vam u detalje opisati i prikazati kako se koja vježba izvodi. Neke vježbe traju samo 10 minuta i odličan su način za započeti dan!

Foto: Unsplash
Objavljeno: 16.03.2020. u 11:46
Tagovi: fitness

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p