FIT

5 načina kako vježbanje na traci učiniti zabavnijim

Dokaz kako trening itekako može biti zabavan!

Početkom godine gotovo svatko od nas je svečano obećao kako će okrenuti novu stranicu u svome životu, a na kojoj će biti ispisane ustrajne fitness priče. No, nakon početnog elana i motivacije za vježbanjem, ona je naglo pala, pa smo tako svoj novi početak počeli tražiti u svakom sljedećem ponedjeljku, na čemu se također nismo dugo zadržali...

Dolazak nešto hladnijeg vremena odličan je izgovor da izbjegavamo svaku moguću fizičku aktivnost, pa tako sve češće dane provodimo unutar topline vlastitog doma, ušuškani ispod tople dekice, žaleći se na vlastiti fizički izgled i višak kilograma. Zima, pogotovo period pred blagdane, poznat je po tome da u sebe unosimo prekomjernu količinu hrane, razmišljajući kako ćemo ih početkom nove godine uspješno i u što kraćem vremenskom periodu izgubiti te kako ćemo konačno toplije dane dočekati u svom najboljem izdanju. No, kako ne biste odustajali od svojih fitness ciljeva, najbolje je da se u njihovo ostvarivanje odvažite odmah, 'u trenutku' jer svako naredno odlaganje najčešće vodi ka odustajanju.

Također na treniranje ne biste trebali gledati kao na vlastito kažnjavanje zbog viška kilograma, već kao na sjajnu priliku da napravite nešto za sebe i svoje zdravlje. Tako će se sigurno na vašoj listi omiljenih vježbi pronaći i poznato vježbanje na traci. Ovaj način treniranja sjajan je za gubitak kilograma, ali i za oblikovanje tijela, a u nastavku pogledajte kako ovu najpoznatiju vježbu učiniti i mrvicu zabavnijom!

Objavljeno: 08.11.2019. u 15:13
Tagovi: fitness

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p