FIT

Ako ne volite vježbati, ovo je trening koji morate probati što prije!

Trening s kojim ćete zavoljeti vježbanje!

Pronaći motivaciju i poticaj za uvođenje tjelovježbe u svoju svakodnevnu rutinu nerijetko je vrlo teško. Tako unatoč tome što znamo sve njezine blagodati, jednostavno se ne možemo natjerati na vježbanje. Ipak, kao i kod svakog problema ovaj je isto vrlo lako riješiti, a sve uz pomoć odličnih treninga koji su kratki, konkretni te neizmjerno zabavan!

Kada govorimo o vježbanju, postoji nekoliko vrsta motivacije zbog koje krećemo. To mogu biti zdravlje, izgled, kondicija, društvo... no ipak ako ste jedni od onih kojima je vježbanje jednostavno dosadno i suhoparno, pravi je trenutak da se upoznate s treningom koji je sve samo ne to. Riječ je o kardio treningu, ali napravljenom tako da se izbjegne monotonija i ponavljanje istih vježbi. Naime, popularni You Tube kanal Fitness blender osmislio je trening imena Fun Fat Burning Cardio za koji zasad nalazimo samo riječi hvale.

Ovaj trening traje svega 25 minuta, a u nekim elementima podsjeća na plesu koreografiju, stoga budući da video nema glazbenu pozadinu, slobodno upalite najdražeg izvođača i uživajte u omiljenim hitovima prilikom tjelovježbe. Također, trening traje nešto kraće, ali je vrlo intenzivan pa već kroz mjesec dana redovitog vježbanja i pravilne prehrane možete očekivati prve rezultate koji će bez imalo razmišljanja poslužiti kao sjajna motivacija za dalje te sam proces vježbanja učiniti nešto pristupačnijim i zabavnijim!

U nastavku potražite ovaj odličan video i već sutra krenite s vježbanjem!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 18.09.2022. u 16:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p