FIT

Brza ljetna dijeta čiji je glavni sastojak lubenica

Zdrava dijeta koja garantira pozitivan rezultat!

Dolaskom ljetnih mjeseci, odjeća koja nam je najviše potrebna definitivno su lepršavi i prozračni modeli haljina i suknji, ali i šarmantni badići no do problema dolazi u trenutku u kojem nismo zadovoljni svojom figurom. Iako je sada prekasno kako biste tijelo doveli u top formu do prvog odlaska na plažu, postoje odlični trikovi pomoću kojih ćete u vrlo kratkom periodu skinuti nekoliko kilograma te se zasigurno osjećati bolje.

Lubenica dijeta unazad nekoliko godina iznimno se popularizirala, a razlog zašto je to tako leži u činjenici kako zapravo zahtjeva vrlo malo odricanja. Lubenica je namirnica koju i bez bivanja na dijeti ljeti vrlo učestalo konzumiramo, a pridodate li tome i mogućnost mršavljenja, definitivno se radi o odličnoj metodi. Naime, lubenica dijeta je zapravo svojevrstan detox koji tijelo potiče na lučenje nakupljene tekućine, a samim time i gubljenje nekoliko kilograma. Ono što morate imati na umu je to da ova dijeta ne sagorijeva masnoće u tijelu, već je zapravo odličan poligon za uvođenje zdravih životnih navika, ali i fizičke aktivnosti.

@officiallyquigley

Lubenica dijetu idealno je prakticirati tjedan dana, ovisno o stanju organizma, a jelovnik izgleda tako da lubenicu konzumirate cijeli dan u količini kojoj god želite. Što se tiče ostataka prehrane, u tijelo je potrebno unositi hranjive povrtne juhe koje će blagotvorno djelovati na organizam te ga neće usporiti, kao i žitarice u vidu riže, heljde ili leće. Ono što nikako ne smijete dopustiti svom tijelu je da bude gladno i upravo zato je lubenica idealan izbor jer zbog svog sastava vrlo uspješno zavarava glad. Činjenica kako je lubenica doista ukusna, sigurni smo da nećete imati osjećaj dijete, a želite li uvesti neku promjenu za doručak, lubenicu možete pretvoriti u ukusan smoothie i uživati u svim njezinim blagodatima. Naravno, kako bi učinak lubenica dijete bio što bolji, potrebno je istovremeno prakticirati laganu tjelovježbu jer organizam s ovakvom prehranom nije spreman za velike napore, a upravo plivanje je savršen odabir rekreacije prilikom prakticiranja lubenica dijete.

@officiallyquigley

Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 23.06.2021. u 11:20
Tagovi: dijeta

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p