FIT

Čarobni napitak pomoću kojeg su neželjeni kilogrami prošlost!

Jednostavno, ukusno i korisno!

Dolaskom ljetnih mjeseci kada je garderoba nešto kraća i otvorenija, nije rijetkost da smo nezadovoljni izgledom zbog nekoliko kilograma viška. Ipak, očajavanju mjesta nema jer postoje odlični načini s kojima tijelo vrlo brzo možete dovesti do željenog izgleda, a zahtijevaju svega malo truda i odricanja koji će se na kraju itekako isplatiti i ponuditi pozitivne dugoročne rezultate!

Mršavljenje je proces koji zahtjeva disciplinu i ustrajnost, ali i male sitne pomagače koji će požuriti cijeli proces. Dobro je poznato kako su napitci sjajni saveznici u gubljenju kilograma, a onaj koji se definitivno pokazao najboljim svakako uključuje svježu limunadu i kajenski papar. Naime, sve što trebate napraviti je kroz dan popiti nekoliko čaša nezaslađene limunade u koju stavite pola čajne žličice kajenskog papra. Spomenuta kombinacija pročisti će organizam na zdrav i neagresivan način, ali naravno samo to, nikako nije dovoljno za pune i zadovoljavajuće rezultate.

Dodatno je potrebno prilagoditi prehranu, odnosno smanjiti unos nezdravih ugljikohidrata i obroke bazirati na svježem mesu, ribi te sezonskom povrću. Što se tiče međuobroka, uz limunadu možete jesti različito voće, a budući da je sezona lubenica, vrlo jednostavno ćete spojiti ugodno s korisnim. Uz prehranu i limunadu, ključno je i kretanje, odnosno tjelovježba, a ono što mi predlažemo je večernje trčanje, plivanje ili 30 minuta kardio treninga, sve ovisno o brojnu kilograma koje želite izgubiti!

Foto: Unsplash, Instagram
Objavljeno: 02.08.2021. u 09:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p