FIT

Jednostavne pilates vježbe za potpuno ravan trbuh

U nekoliko koraka do sjajnog izgleda!

Nakon ljetnih mjeseci i uživanja u morskim delicijama, ukusnim koktelima, ali i slasticama, nerijetko se dogodi da nakupimo nekoliko kilograma viška koji su najviše vidljivi na problematičnim dijelovima tijela. Možemo se složiti kako trbuh definitivno pripada toj skupini, ali srećom, postoje odlične vježbe koje će s malo upornosti i kontinuiteta savršeno oblikovati trbušne mišiće.

Kao što smo spomenuli, iako smo ljeti na sto strana što se tiče divnih lokacija, naše tijelo pati jer je neaktivno, a samim time i lakše nakuplja masnoće koje unosimo.. Sada kako se polako vraćamo u uobičajenu rutinu, pravi je trenutak za sitne promjene i rad na vlastitom izgledu, ali i zdravlju. Područje trbuha jedno je od najproblematičnijih zona mnogih žena, a postići lijep i ženstven izgled nerijetko ne polazi za rukom tako lako. Iako su kardio vježbe najbolja metoda rješavanja masnih naslaga, nakon odrađenog vremena valja se okrenuti vježbama specijaliziranim za oblikovanje trbuha. Vježbe s kojima ćete postići lijepo i ženstveno oblikovan trbuh bez imalo razmišljanja su one pilates. Naime, riječ je o većinom statičnim pokretima s više ponavljanja, koje osim što oblikuju i sagorijevaju masti, pa se radi o odličnoj i praktičnoj kombinaciji. Lijepo oblikovan trbuh posljedica je ustrajnosti i kontinuiteta, stoga očekivati rezultate preko noći doista je suludo, ali oni početni koji su vidljivi nakon kratkog perioda, sigurno su dovoljno dobar poticaj za nastavak dalje. Bez obzira na to što pilates označava statičnost, to ne znači da se radi o lakim i jednostavnim formama, već naprotiv iznimno zahtjevnim. Ono što je također bitno za napomenuti činjenica je kako je vrlo bitno da pilates vježbe izvodite maksimalno pravilo jer samo tako će pokazati sve svoje prednosti i dati pozitivne rezultate.

U nastavku smo izdvojili odličan video s pilates vježbama za trbuh za koji smo sigurno da će vam biti od velike pomoći, ali i motivacije.

Objavljeno: 30.08.2019. u 12:12

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p