FIT

Jednostavne vježbe za struk koje vrlo brzo daju rezultate!

Jer ljeto samo što nije!

Možemo se složiti da se nismo niti okrenuli, a ožujak je već stigao. Osim što sada jedva čekamo svaki slobodni trenutak provesti na zraku ispijajući najdražu kavu ili šetati prirodom, isto tako pravo je vrijeme da poradimo na liniji kako bismo još toplije dane dočekali bez imalo problema i s lakoćom uskočili u lagane ljetne modne kombinacije.

Uz zategnute noge i stražnjicu, vjerujemo da svaka žena želi imati nešto tanji struk koji naglašava figuru pješčanog sata. Naime, upravo se spomenuta figura smatra jednom od najljepših te iako ona uvelike ovisi o samoj građi tijela, određenim vježbama se vrlo jednostavno može postići. Za početak kako biste oblikovali struk na željeni način, ako imate, potrebno je izgubiti višak kilograma, odnosno masnih naslaga, a potom se fokusirati na specijaliziranje vježbe namijenjene upravo tom području. To su najčešće poprilično statične vježbe koje ćete ‘na prvu’ izvoditi s lakoćom, ali neka vas to ne zavara jer ćete vrlo brzo vidjeti da je za pravilno izvođenje potrebno truda, volje i upornosti.

 Želite li poraditi na struku, bez obzira ako primjerice vježbate kardio ili neki drugi vid treninga, nakon toga je neophodno posvetiti svega 15-ak minuta dnevno kako biste se usmjerili na struk jer samo u tom slučaju možete očekivati odlične rezultate. Također, nikako ne zanemarite prehranu koje je jednako važna kao i sama tjelovježba te pripazite da unosite hranu koja ne potiče stvaranje masnih naslaga i ne ‘napuhuje’, već hrani i hidratizira tijelo te mu daje dodatnu energiju.

Budući da vježbe za struk ne zahtijevaju dodatnu opremu, možete ih izvoditi kod kuće, a kako bi vam to što uspješnije pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili koristan video pa predlažemo da krenete već danas!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 01.03.2021. u 14:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p