FIT

Jednostavne vježbe za zagrijavanje koje mogu učvrstiti tijelo

Praktične varijante koje možete izvoditi kod kuće!

Iako su pred nama ljetni dani u kojima jedino što želimo je uživati i zaboraviti na sve brige, valja napomenuti da bi tjelovježba i dalje trebala ostati dio svakodnevice. Ipak, postoje odlične varijante koje su jednostavne i praktične, a ne zahtijevaju puno vremena, već naprotiv, samo malo volje i upornosti.

Kao što smo spomenuli, pred nama su ljetni dani u kojima nam je na pameti isključivo uživanje, ali upravo zato ovog puta fokusirali smo se na jednostavne, a učinkovite vježbe. Zapravo je riječ o vježbama zagrijavanja koje je neophodno prakticirati prije svakog treninga, no ovog puta odlično će poslužiti u formi mini ljetnog treninga. Vježbe koje su dio vježbi zagrijavanja najčešće su nešto slabijeg intenziteta te ne zahtijevaju dodatnu opremu, a odlično je to što ih možete raditi gdje god se nalazite. Osim same tjelovježbe, svakako predlažemo da pripazite i na prehranu koja mora biti uravnotežena i raznovrsna kako bi se vidjeli rezultati, a ne zaboravite u organizam unositi i dovoljno tekućine.

Budući da na internetu postoji pregršt korisnih videa s vježbama zagrijavanja, mi smo u nastavku izdvojili onaj koji se pokazao najboljim, pa predlažemo da već sutra započnete s ovim praktičnim ljetnim treningom!

Objavljeno: 14.07.2020. u 15:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p