FIT

Jeste li već otkrili ovaj viralni, kućni trening od 20 minuta koji daje sjajne rezultate?

Odlična opcija za sve one koji nemaju vremena!
Iako je tjelovježba nešto što bi trebalo biti uobičajeni dio naše svakodnevice i to prvenstveno zbog brojnih pozitivnih utjecaja na zdravlje, to nažalost nije tako. Ipak, i mali koraci su važni, stoga ako još uvijek niste ‘zagrizli’ za vježbanje, to ćete jako brzo postići odlučite li krenuti s kratkim, ali učinkovitim treninzima koji će brzo pokazati prve poticajne rezultate te koji će biti sjajna motivacija za dalje! 

A kako bismo vas na to potaknuli, pronašli smo odličan, viralni trening poznate trenerice Chloe Ting koji je fokusiran na cijelo tijelo i koji je već sada postao veliki hit na internetu. Riječ je o vrsti intervalnog treninga visokog intenziteta čiji je fokus uklanjanje masnog potkožnog tkiva i postizanje kondicije, a što je sjajna metoda za dovođenje trbuha ‘u red’. Isto tako, ovo je trening koji kombinira serije visokog intenziteta s niskim, što je sjajan način za sagorijevanje kalorija te u konačnici masnoća. Naravno, kako biste sve to i postigli, potrebno je prilagoditi i prehranu, stoga svakako pripazite na kalorijski deficit, ali pritom zadovoljite sve potrebe organizma. 
 
Poželjno je i, neovisno o treningu, tijekom dana uhvatiti vremena za šetnju, a ako u svoju rutinu uspijete uklopiti sve navedeno, možete biti sigurni da sjajni rezultati neće izostati. Što drugo reći, zasučite rukave i pridružite se ovom sjajnom Chloe Ting 2024. Challengeu, a u nastavku otkrijte video:
Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 14.01.2024. u 11:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p