FIT

Jeste li već otkrili trening koji istovremeno oblikuje stražnjicu i trbuh?

U nekoliko koraka do fit izgleda!

Moramo priznati da nas ništa ne natjera da se prihvatimo tjelovježbe kao što to čini ljetni period godine i to posebice s fokusom na neka od ključnih mjesta. Tako su, uz noge, trbuh i stražnjica dijelovi koji nerijetko nakupe nekoliko kilograma viška ili pak izgube na tonusu mišića, ali uz jednostavne vježbe za koje vam nije potrebno puno vremena, sve je moguće poprilično brzo vratiti na svoje mjesto!

Kao što i sami vjerojatno znate, područje trbuha i stražnjice sklono je nakupljanju masnih naslaga koje osim što pokazuju nekoliko kilograma viška na vagi, pridonose i tome da gubimo na čvrstoći tkiva. Ipak, sve je vrlo lako moguće promijeniti na bolje jer online možete pronaći i više nego sjajne treninge, odnosno vježbe namijenjene upravo tom području. Tako smo ovog puta zavirili na You Tube kanal poznate trenerice Pamele Reif i pronašli trening koji je sastavljen tako da istovremeno oblikuje trbuh i stražnjicu. Naime, radi se o nešto statičnijim vježbama u kojima je fokus na ponavljanju serija, stoga nikako ne preskočite zagrijavanje od otprilike 5 minuta kako biste pokrenuli mišiće i spriječili eventualne ozlijede. Također, još jedna dobra stvar kod ovog treninga je i činjenica što traje svega 20 minuta, a jedina oprema koja vam treba je prostirka za pod.

Iako vjerujemo da motivacije ne nedostaje, u nastavu smo izdvojili ovaj odličan i praktičan video koji će vas sigurno još dodatno potaknuti da poradite na ključnim dijelovima tijela, ali i tjelovježbu uvrstite u svoju svakodnevicu bez obzira na fizički izgled!

Foto: Instagram, You Tube
Objavljeno: 25.06.2021. u 10:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p