FIT

Jeste li znali da za samo 15 minuta dnevno tijelo možete dovesti u top formu?

Odličan trening koji daje rezultate!

Možemo se složiti kako je uvođenje tjelovježbe u svoju svakodnevicu nešto za što ćemo uvijek naći opravdanje zašto ne stignemo. Tako je došlo ljeto kada jednostavno nemamo vremena vježbati na godišnjem odmoru, potom jesen te postepeno vraćanje u svakodnevicu u kojoj tjelovježba još uvijek nije došla na red, pa zima i omiljene blagdanske delicije. Niz se na ovaj način može nastaviti u nedogled, no u jednom trenutku potrebno je presjeći taj začarani krug te izaći iz zone komfora koja će otvoriti brojne nove benefite!

Koliko je teško motivirati ljude na promjenu, a pogotovo onu koja uključuje tjelovježbu najbolje zna Suzana Štimac, poznata domaća trenerica čiji ste Instagram profil sigurno uočili. Naime, Suzana se u mnogočemu razlikuje od svojih kolega, ali kao jedan od glavnih elemenata valja istaknuti njezin realističan pristup problemu. Ona nije trenerica koja će od vas odmah tražiti drastičnu i invazivnu promjenu svakodnevice niti naporne treninge od sat i pol, već malim, ali značajnim koracima želi probuditi tijelo, dovesti ga u fit formu te na naj način motivirati za dugoročno vježbanje. S tim ciljem razvila je novi online koncept treninga koji traje svega 15 minuta, a provjereno daje rezultate, stoga kako bismo saznali više o svemu, u nastavku s porazgovarali sa Suzanom!Ispričaj nam koncept novog online programa kojeg imaš u ponudi!

Ova vrsta treninga je namijenjena početnicima, ljudima koji do sada nisu vježbali i onima koji ne žele gubiti puno vremena na to. Radi se o 10 online treninga po 15 minuta koji su na raspolaganju preko posebnog Instagram profila 20 dana. Treninzi su idealni za odrađivanje gdje god se nalazili te su unaprijed snimljeni kako bi se mogli odraditi kad god ljudima odgovara i ne zahtijevaju rekvizite. Osim toga, na profilu će biti objavljeno 10 ideja za doručak koje sam smislila ja, ali i moji stalni vježbači.

Kome je sve namijenjen i koji se zapravo cilj i ideja kriju iza njega?

Namijenjen je svima koji se žele dovesti u formu i promijeniti svoje navike. Moja ideja je da ljudima pokažem i pružim da u 15 minuta mogu napraviti kvalitetan trening, dovesti tijelo u formu i dobro se osjećati. Vi samo krenite, a ja ću vas svojim glasom, energijom, savjetima i podrškom voditi kroz ovaj izazov. Ukratko, pokrenite se i učinite nešto dobro za svoje zdravlje.Često se postavlja pitanje je li kućni trening jednako učinkovit kao i onaj u dvorani. Ima li prema tvom dosadašnjem iskustvu zapravo razlike?


Trening u dvorani i online jednake su kvalitete. Ja jednako objašnjavam i motiviram. Moje iskustvo mi pokazuje da je sve isto pa čak možda i lakše jer ne trošite vrijeme na dolazak i odlazak i svatko može odvojiti 15 minuta ujutro odmah nakon buđenja za trening. Rekviziti vam nisu potrebni, samo dobra volja, zato više nitko od nas nema isprike da ne stigne ili nema uvjete.Što bi savjetovala nekom tko kreće s online treningom, a potpuni je početnik?

Probudite se ujutro 15 minuta prije nego što se inače budite i odradite trening uz krevet. Ne morate tražiti čuvalice za djecu, odlaziti iz stana, trošiti vrijeme na put, parking… Odradite trening doma za 15 minuta, otuširate se, stignete u miru doručkovati i krenete u dan puni energije, u miru i sa smiješkom na licu jer znate da ste napravili nešto dobro za sebe, a dan je tek počeo. Izazov kreće 18.10., a prijaviti se možete preko maila suzanamojtrener@gmail.com. Vidimo se na SMT 15 izazovu!

Foto: Nika Vojvodić, Instagram
Objavljeno: 11.10.2021. u 12:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p