FIT

Kako jednostavno izgubiti kilograme običnom vodom?

Trikovi koje je lako uklopiti u svoju svakodnevicu

Tajna idealne tjelesne težine leži u kontinuiranosti i upornosti, stoga ako još uvijek niste zakoračili na put ka najboljoj verziji sebe, sada je pravo vrijeme za to!

Sigurni smo kako čudotvornih recepata i trikova za mršavljenje postoji koliko i samih ljudi, no samo su neki od njih prilagodljivi našem životnom tempu, koji je ruku na srce poprilično užurban. Danas možete pronaći raznovrsne recepte za skidanje suvišnih kilograma, koji možda u početku i pružaju sjajne rezultate, no onda započinje period stagnacije u kojem najčešće dolazi i do najvećeg neprijatelja idealnog izgleda - odustajanja. Formula za postizanje besprijekornog izgleda je jasna, a ona uključuje balansiranu prehranu i treniranje. Kada govorimo o balansiranoj prehrani, tada mislimo na konzumiranje raznovrsnih namirnica, a ne na dijetu koja je previše striktna da bi dugoročno održavali postignute rezultate.

@izabelgoulart

Tako vodite računa da se na vašem tanjuru pronađu raznovrsne namirnice, od voća i povrća, pa do povremenih slatkih užitaka. Također svakodnevno vježbanje ne mora biti isključivo intenzivan trening u teretani, već možete u svoju svakodnevnu rutinu uvrstiti nešto duže šetnje ili vožnju autom zamijenite daleko zdravijim biciklom. No, ponekad uz sve ove stečene zdrave navike, kilogrami jednostavno ne žele otići, pa je potrebno u svoju svakodnevicu uvrstiti i jedan mali trik s kojim će ostvarivanje željene kilaže biti znatno jednostavnije. Tako prije svakog obroka popijte dvije čaše vode, budući da voda zauzima mjesto u želucu te tako smanjuje prostor za ostale namirnice. Brojna istraživanja su pokazala kako na ovaj način možete unijeti 75 do 90 kalorija manje prilikom svakog obroka, no važno je napomenuti kako je potrebno piti isključivo čistu vodu a ne druge napitke poput sokova ili čajeva koji su zapravo prepuni suvišnih kalorija koje nesvjesno unosimo u organizam!

@izabelgoulart

Objavljeno: 08.08.2019. u 14:08
Tagovi: fitness

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p