FIT

Ključne vježbe od 10 minuta za struk iz snova

Znamo kako do željenog izgleda!

Kada bismo morali odabrati onaj jedan dio tijela za koji želimo da je atraktivan i zategnut, trbuh, odnosno područje struka zasigurno bi se našlo visoko na listi prioriteta. Naime, kako biste postigli zavidan izgled struka, osim same tjelovježbe potrebno je prilagoditi i prehranu te svakako u svakodnevicu uvrstiti uravnotežene i raznolike obroke.

Kao što smo spomenuli, prehrana igra veliku ulogu u postizanju željene linije, ali naravno pretpostavljate da je neizbježna i tjelovježba. Ovisno u kakvoj se formi nalazite te koje su vam želje, želite li tanji i zategnutiji struk svakako ćete morati posegnuti za specijaliziranim vježbama namijenjenim za spomenuto područje. Naime, sada kada su iza nas sve prigode koje bi potencijalno mogle utjecati na ustrajnost u vježbanju, ne postoji niti jedan valjani razlog da već danas ne počnete s uvođenjem tjelovježbe u svakodnevicu i do ljetnih mjeseci ne zasjate u punom sjaju. Premda je početak najvažniji i potrebno je uložiti puno truda i volje, jednom kada primijetite prve rezultate koji će vrlo brzo doći te se osjećate bolje i poletnije, volje i želja za tjelovježbom postat će još jača. Bez obzira na izgled ili broj kilograma, vježbanje je blagodat koju ne smijete zanemariti, a zadovoljavajući izgled koji dolazi kao posljedica, samo je jedan od razloga koji bi trebao biti nit vodilja.

Kako bismo vas potaknuli na vježbanje, u nastavku smo izdvojili praktičan i kratak video s kojim u svega 10 minuta dnevno možete postići zavidan struk!

Objavljeno: 16.02.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p